|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תתאמן חזק, תאכל טוב, תישן טוב ותבוא עוד שנה עם תמונות חדשות
בהצלחה אחינו |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולנושא גב נחמד,דגש על הידיים.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ציטוט:
הוא אמר לך דוגרי...אתה צריך להתחיל לאכול הרבה, לישון טוב ולהתאמן חזק. מה הפואנטה בזה שאני אגיד לך תעבוד על ידים אם קודם יש לך לשפר את כל הגוף(לא מזלזל בעצה של יאיר, אבל איך אפשר להגיד למישהו שחסר לו מסה בכל הגוף לעבוד על ידים),לבנתיים אין אצלך חלקים חלשים או חזקים מספיק שאפשר לעשות להם pointing out. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
ומה שאתם בעצם אומרים זה שאם אין לך מסה מכובדת של 80 קילו על 1.75 10 אחוז שומן(סתם דוגמא) אז לא לפרסם בכלל תמונות... זה אומר שאתם מוחקים פה את רוב המשתמשים בפורום בלי לזלזל באף אחד. תמיד אפשר להגיב בביקורת בונה.. ואם אתם חושבים שאין על מה להגיב אז למה להתאמץ בלתת תגובה? ולפותח הפוסט אתה לא צריך להעלב, הפטיש ממש לא התכוון להעליב אותך או לעשות לך דווקא. סה"כ הכל ברוח טובה.
![]() |
![]() |
#7 | |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ציטוט:
ואני לא מוחק אף אחד, מי שבא לו שיעלה תמונות, רק אני מצפה שידע לקבל את הביקורות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() ציטוט:
לפי עניות דעתי, זאת תגובה הכי אמיתית ונכונה מכמה סיבות: 1 - היא קצרה 2 - מדגישה שאתה זקוק לבצעה שינוי רציני בגישה לאימונים (לאכול, להרים, ולישון) 3 - נותן לך פרק זמן (תוכנית עבודה) של שנה 4 - מעודדת מאוד - הוא אומר לך "אח שלנו !!!" ומה אתה אומר לו ? - אתה לא מתבייש?! אתה לא מתבייש להגיד לאח שלך "יותר גרוע מגוי" ? - יצאת מדעתך ? אתה אומר לו במקום תודה ו"נשיקות בתחת" - לך תזדיין ? זאת כפיות טובה וזלזול ! ועכשיו שמע את דעתי האישית לגבי התמונות שלך. למרות שאני מאמין שעשית עבודה והרבה מאמץ, הגוף שלך דומה לגוף של מרבית הנערים בגיל שלך - זאת האמת. תראה את היידים שלך - אתה לא מתבייש ? תראה את הרגלים שלך - אתה לא מתבייש פעמיים ? תלמד לקבל ביקורת באהבה, ולהעריך אותה! - אין פה אמא, ואין ציצי עם חלב חם. מה שעשית זאת חוצפה ממדרגה ראשונה ולכן לגופו של עניין, על עברות שבין בן אדם לחברו אפילו אין יום הכיפורים מכפר. תהיה גבר בוגר, ויהודי אמיתי ותבקש סליחה מאדם שפגעת בו ! אני מבטיח לך זה רק יוסיף לך כבוד והצלחה
נערך לאחרונה על ידי BigWolf, 08-10-10 בשעה 02:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני הבאתי לך ביקורת הכי אמיתית וכנה שיש, ללא שום ציניות או משחקים מטומטמים.
אם אתה מצפה שיגידו לך כמה שאתה שרירי רק כי עשית באק דאבל בייספס, אז תפרסם תמונות בפייסבוק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כולכם על הזין שלי כל הפורום הזה של הבני זונות הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני מריח פה באן..
חחחסליחה שזילזלתי בך,ג'קי צ'אן..מה שאתה לומד עכשיו אחיך הספיק כבר לשכוח אם באמת בא לך להראות מה אתה יודע בוא יום רבעי לקרית אונו ל"מכון מירון" לאיגרוף תאילנדי ליד הסניף של מכבי צעיר,ותחפש את "קיסר המדריך" =] ואז תגיד שאתה מישראל בודי =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() רחב גבי סבבה לגמריי לגודל שלך...תמשיך להשקיע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() אחלה גנטיקה בגב אחי.. אחוז שומן נמוך...
צריך מסה! שים דגש על ידיים. בהצלחה.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() מה אתה בחורה? מה נעלבת?
ייעץ לך לאכול ולגדול כי מה לעשות, אתה רזה רזה רזה לא יכול לקבל ביקורת? אל תפרסם פה.. פרסם בפייסבוק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הוא צודק התגובות פה מתנשאות ומורידות לו את כל המוטיבציה..
תגידו אותו דבר אבל בדיבור יותר יפה ופחות מתנשא וזה יעזור הכי הרבה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
שתי תמונות גב שלי תגיבו בבקשה | avivvaitz | גלריות הגולשים | 20 | 04-10-08 17:37 |
תמונות תיסתכלו תגיבו | bad boy | גלריות הגולשים | 12 | 18-09-07 20:26 |
כנסו סתכלו תגיבו תמונות! | חד פעמי | גלריות הגולשים | 41 | 01-02-07 18:25 |