![]() |
תמונות גב-תגידו איך המצב שלי
|
תתאמן חזק, תאכל טוב, תישן טוב ותבוא עוד שנה עם תמונות חדשות
בהצלחה אחינו |
ציטוט:
נמאס כבר כל אחד פה " לך למקרר, לך תישן , לך תאכל , לך תתאמן ואז תדבר איתנו" לך תזדין , אם תגובות כאלה מי צריך אויבים יותר גרוע מגוי אתה במקום שתפרגן |
אני הבאתי לך ביקורת הכי אמיתית וכנה שיש, ללא שום ציניות או משחקים מטומטמים.
אם אתה מצפה שיגידו לך כמה שאתה שרירי רק כי עשית באק דאבל בייספס, אז תפרסם תמונות בפייסבוק. |
רחב גבי סבבה לגמריי לגודל שלך...תמשיך להשקיע
|
אחלה גנטיקה בגב אחי.. אחוז שומן נמוך...
צריך מסה! שים דגש על ידיים. בהצלחה. |
ציטוט:
יקח לתשומת לבי לגבי דגש על הידים אחי |
ציטוט:
ולנושא גב נחמד,דגש על הידיים. |
מה אתה בחורה? מה נעלבת?
ייעץ לך לאכול ולגדול כי מה לעשות, אתה רזה רזה רזה לא יכול לקבל ביקורת? אל תפרסם פה.. פרסם בפייסבוק.. |
ציטוט:
הוא אמר לך דוגרי...אתה צריך להתחיל לאכול הרבה, לישון טוב ולהתאמן חזק. מה הפואנטה בזה שאני אגיד לך תעבוד על ידים אם קודם יש לך לשפר את כל הגוף(לא מזלזל בעצה של יאיר, אבל איך אפשר להגיד למישהו שחסר לו מסה בכל הגוף לעבוד על ידים),לבנתיים אין אצלך חלקים חלשים או חזקים מספיק שאפשר לעשות להם pointing out. |
הוא צודק התגובות פה מתנשאות ומורידות לו את כל המוטיבציה..
תגידו אותו דבר אבל בדיבור יותר יפה ופחות מתנשא וזה יעזור הכי הרבה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא בחר להעלב. |
ציטוט:
אולי חוץ מאיזה מישהו אחד פה כולם היו מאוד רציניים |
גב יפה אבל חסר הרבה בשר ועובי, סומך עליך שתתקרנף.
עם יש שאלות אתה מוזמן לשאול פה בפורום זה רק עוזר מנסיון. בהצלחה גבר! נ.ב- ממש אין לך מה להעלב מהתגובות.. לא אמרו שום דבר רע. |
ציטוט:
ומה שאתם בעצם אומרים זה שאם אין לך מסה מכובדת של 80 קילו על 1.75 10 אחוז שומן(סתם דוגמא) אז לא לפרסם בכלל תמונות... זה אומר שאתם מוחקים פה את רוב המשתמשים בפורום בלי לזלזל באף אחד. תמיד אפשר להגיב בביקורת בונה.. ואם אתם חושבים שאין על מה להגיב אז למה להתאמץ בלתת תגובה? ולפותח הפוסט אתה לא צריך להעלב, הפטיש ממש לא התכוון להעליב אותך או לעשות לך דווקא. סה"כ הכל ברוח טובה. |
ציטוט:
ואני לא מוחק אף אחד, מי שבא לו שיעלה תמונות, רק אני מצפה שידע לקבל את הביקורות. |
מה נהיית אלדר אזולאי? כי לא אמרו לך שאתה סוס אתה נעלב?... אתה עושה צחוק?
איזה תגובות ציפית לקבל? "לאולימפיה דחוף" ? לא תמיד הביקורת טובה יש בסיס יפה עם אחוז שומן נמוך עכשיו תעשה מה שצריך בהצלחה |
11אלק ס1ס רציני אחי אתה פאא1ר ליפטר?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ