|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() אז קרה לכם פעם שאתם באמצע סט כבד ומרוב שאתה מתאמצים יוצאת לכם פליצה עצבנית באמצע המכון?
חחחחחחח זה נושא עצוב אבל לי זה קרה לא מזמן אני חייב לומר , העמסתי משקל שאני לא רגיל אליו בטי באר, ובאמצע הסט יצאה לי פליצה מהסרטים,אנשים שהיו על ההליכונים עם אוזניות אפילו שמעו את זה. למזלי אני בא בשעות שאין הרבה אנשים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא קרה לי..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בל1ט השנה?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עד מתי נוב 08 כמה עוד הגב שבור!שבור ! שבור!
חדר כושר: רשת חנייה בע"מ
|
![]() בלוט העשור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח
סיפרתי לכם על הקטע שהיה לי עם דדליפט ????
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
סמל מין
|
![]() ספר ספר..
וקרה לי פעם אחת ממש חזק אבל למזלי זה היה בבוקר כשלא היו אנשים כמעט
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לג פרס.... אחחחח איזה פאדיחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() חחחחחחחח אני נזכר שסיפרתי כמה פעמים [אל תגזימו אבל]
בכל אופן זה היה סיפור ענק ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נו יאיר אתה משאיר אותנו במתח (החדשים מביננו שעוד לא שמעו)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() קיצר
הייתה מתאמנת מבוגרת ששכבה על הספה בשיפוע מאחורי בזמן אימון אישי אני בדיוק שברתי שיא בדדליפט חצי דרך מההרמה שיחררתי וואחד נאד עשיתי לי פן אחושרמוטה ![]() כשהסתובבתי בסוף הסט ראיתי אותה מנפנפת עם היד עם פרצוף של בחילה ואת המאמן שלה עם פרצוף נגעל למזלי היה רעש של מוזיקה ומלא אנשים אז הם לא שמו לב מאיפה זה בא ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: עד מתי נוב 08 כמה עוד הגב שבור!שבור ! שבור!
חדר כושר: רשת חנייה בע"מ
|
![]() ציטוט:
הפלצת על מבוגרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח ואאלה צחקתי עכשיו חחחחחחחחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לי קרו שני מיקרים חזקים
אחד זה שבאמצע סט שיחררתי ושניים שהיו מולי הסתכלו עלי במבט מופתע...ואני ניסתי להוזיז ת'ספסל שיחשבו שזה ממנו חח והמקרה השני.. זה היה נוד שקט אבל מסריח והיה מישו אחד באיזור של המשקולות ומהר ברחתי משם...ואז שאנשים באו וראו אותו והריחו..התחילו לרדת עליו חחחחח
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דיון | אהלן אני חדש גם בפורום וגם במכון כושר ! | Eldar Azulay | אימונים | 48 | 13-12-09 16:00 |
[שאלה] אימון במכון בזמן לקיחת רואקוטן | D.M | פציעות ספורט | 2 | 26-04-08 18:15 |
תרגילים במכון לאחר פציעת גב | vourt | פציעות ספורט | 8 | 09-08-07 19:53 |
אהלן, כמה תרגילים באימון ליד קדמית / אחורית? | EyalHa | אימונים | 1 | 07-08-07 19:44 |
תרגילים בזמן תקופת החלמה מדלקת בכתף.. | אור55 | פציעות ספורט | 2 | 04-08-07 21:24 |