![]() |
פליצות במכון בזמן תרגילים.
אז קרה לכם פעם שאתם באמצע סט כבד ומרוב שאתה מתאמצים יוצאת לכם פליצה עצבנית באמצע המכון?
חחחחחחח זה נושא עצוב אבל לי זה קרה לא מזמן אני חייב לומר , העמסתי משקל שאני לא רגיל אליו בטי באר, ובאמצע הסט יצאה לי פליצה מהסרטים,אנשים שהיו על ההליכונים עם אוזניות אפילו שמעו את זה. למזלי אני בא בשעות שאין הרבה אנשים :):):):):sbb3: |
לא קרה לי..
|
בל1ט השנה?
|
בלוט העשור
|
חחחחחחחחחחחחחח
סיפרתי לכם על הקטע שהיה לי עם דדליפט ???? |
ציטוט:
תספרר לנוו אנחנו רוצים לשמועעעע |
חחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
וקרה לי פעם אחת ממש חזק אבל למזלי זה היה בבוקר כשלא היו אנשים כמעט |
ציטוט:
|
:):):):) קרה לי היום כשתירגלתי קלין... קרה לי גם די הרבה פעמים כשעוד הייתי עושה לג פרס.
|
לג פרס.... אחחחח איזה פאדיחה
|
חחחחחחחח אני נזכר שסיפרתי כמה פעמים [אל תגזימו אבל]
בכל אופן זה היה סיפור ענק :) |
נו יאיר אתה משאיר אותנו במתח (החדשים מביננו שעוד לא שמעו):)
|
ציטוט:
|
אני כמעט שלשלתי בזמן סקוואטים
|
קיצר
הייתה מתאמנת מבוגרת ששכבה על הספה בשיפוע מאחורי בזמן אימון אישי אני בדיוק שברתי שיא בדדליפט חצי דרך מההרמה שיחררתי וואחד נאד עשיתי לי פן אחושרמוטה :) כשהסתובבתי בסוף הסט ראיתי אותה מנפנפת עם היד עם פרצוף של בחילה ואת המאמן שלה עם פרצוף נגעל למזלי היה רעש של מוזיקה ומלא אנשים אז הם לא שמו לב מאיפה זה בא :) |
לי קרו שני מיקרים חזקים
אחד זה שבאמצע סט שיחררתי ושניים שהיו מולי הסתכלו עלי במבט מופתע...ואני ניסתי להוזיז ת'ספסל שיחשבו שזה ממנו חח והמקרה השני.. זה היה נוד שקט אבל מסריח והיה מישו אחד באיזור של המשקולות ומהר ברחתי משם...ואז שאנשים באו וראו אותו והריחו..התחילו לרדת עליו חחחחח |
ציטוט:
הפלצת על מבוגרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח ואאלה צחקתי עכשיו חחחחחחחחח:laughing: |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצא לי בסקו'אט ובלג פרס שעשיתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה נוד קטלני.
|
הכי מבאס לעשות פליצה בסקוואט בירידה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ