|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() ארוחת בוקר
קרונלפקס 100 גרם יוגורט פירות 300 גרם ארוחת צהריים : בגט שיפון 200גרם/לחמנייה 200 גרם טבעות עוף 320 גרם מיץ תפוזים 500 מ"ל ארוחת ערב : חלב פרה 1 % 500 מ"ל אבקה לעלייה במאסה 75 גר' probody טונה בשמן 110 גר' המשקל שלי נכון לעכשיו הוא 72 בן 20.... סה"כ קלוריות: 2595 סה"כ שומנים: 62 סה"כ חלבונים : 139 סה"כ פחמימות: 322 סה"כ כולסטרול: 68 . המטרה שלי זה לקבל נפח בידיים לעלות ל85 קילו ואז לחטב עד שיראו קוביות גומי גם אימון A: יד אחורית 9 סטים של 12~15 גב 6 סטים של 15~12 בטן 5 סטים של 15~12 אימון B: יד קדמית 9 סטים של 12~15 כתפיים 6 סטים של 12~15 בטן 5 סטים של 12~15 ימי העבודה שלי בחדר כושר הם ABXABXABXAB ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בטוח שהתפיט הזה מכיל 2595 קלוריות ? לדעתי הרבה פחות ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() אתה רושם תוכנית אימונים,אתה צריך לראות גם איזה תרגילים. מה עם חזה,רגליים? והתפריט לא ניראלי 2500 קלוריות
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() בכל דבר שאני אוכל בתפריט יש לפחות 300~250 קלוריות ויש בערך 8 דברים שאני אוכל כל יום ..!
והמנה הבשרית שלי מכילה לפחות 750 קלוריות .. מדי פעם אני מוסיף בבוקר חביטות וביצים כשאני קם בבוקר ומרגיש חוסר שביעות מהקרונלפקס והיוגורטים..! אני לא נותן תרגילים לחזה ביגלל שהוא כבר מפותח אצלי ואני רוצה איזון מבחינת השרירים שיש לי בגוף .. לגביי הרגליים ..אין טעם לפתח אותם כי אף אחד לא מיסתכל עליהם זה סתם מעפן רגליים בפיתוח הגוף נערך לאחרונה על ידי TalTraining, 26-08-10 בשעה 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם לא תיתן תרגילים לחזה באמת יהיה לך חוסר איזון. לגבי רגליים? מי אכפת אם מסתכלים עליהם? זה קבוצת השרירים הכי גדולה בגוף. אם אתה עובד עלייה אתה תגדל הרבה יותר מהר,זה השריר שהגירוי בו מפריש הכי הרבה טסטוסטרון... שמע,תקרא מאמרים...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מהעצות שלך אני יכול להגיע לרוני קולמן בלי להגזים .... בערך כל מי שאני מכיר מהחבר'ה שלי אין להם כלום ברגליים אף אחד לא מבקש לילבוש תחתון ולהראות לכל העולם את הירכיים או את הברכיים זה כבר רמה מגעילה בפיתוח הגוף !! דבר שני עם אני יוסיף לתוכנית אימונים שלי רגליים באמת לא יהיה לי כוח אני ירגיש תאימונים בכל הגוף ואין לזה טעם בישביל המטרה שלי אני מעדיף להוציא את כל הכוח שלי על מה שיש לי בתוכנית ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אל תתן גם אימון לידיים אם ככה, לשפשף 3 פעמים בשבוע עושה תעבודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לאימון b:
תוסיף ליד קדמית עוד 4 סטים שיצא 13 סטים ליד קדמית ככה תהיה גדול וחזק כמו קולמן ולבטן תוסיף עוד 5 סטים שיצא סה"כ 10 סטים... אלוהים בחיים שלי לא ראיתי כזאת תוכנית מפגרת של מאמן כושר טיפוסי שלמד בוינגייט |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לך לישון על האף..
אם אתה לא מאמן את הרגליים שלך שזו הקבוצת שריר הכי גדול בגוף שלך אתה עושה טעות. איך אתה רוצה להתפתח מתוכנית כזו ? ובכלל התפריט הזה הוא לא באמת עם הערכים שרשמת ליד . בקיצור תקרא מאמרים ואל תחשוב על מה מסתכלים. הדבר הכי מגעיל זה טורסו מפותח ורגלים מקלות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אפשר המלצה איך לשפר תוכנית a b מסה ? | DorX | אימונים | 1 | 22-02-09 23:46 |
תכונית אימונים תגידו מה אפשר לשפר .. | Shahaf123 | אימונים | 8 | 07-08-08 15:46 |
שאלה| בבקשה תנו לי עיצות איך אפשר לשפר את התוכנית אימונים שלי.. | dani571 | אימונים | 5 | 19-05-08 18:26 |
תפריט לעלייה במאסה.. | tal_s | תזונה ותוספים | 6 | 07-12-07 14:13 |
תפריט לעלייה במאסה | AAA | תזונה ותוספים | 11 | 10-12-06 21:55 |