|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יכולים לראות קצת יותר פרטים עליי באשכול הבא:
http://israelbody.com/showthread.php?t=64862 אני שוקל 41 והגובה שלי בערך 165-164 (כן תת-משקל) ואני כרגע במאסה עם תוכנית ab, איזה אבקה הכי יעילה לי לעלייה במסת שריר? (גיינר, אבקת חלבון) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() במצב שלך בהחלט גיינר.
![]() |
#3 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() במקרה שלך,
פרפקט 3000 הכי תתאים לך.
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מסכים
בל נינג'ה....בתת משקל אתה צריך לדחוף אוכל הרבהההה מעל הנתונים...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() במשקל כזה הוא לא צריך בכלל גיינר,לא בעייה בכלל להגיע למאזן קלורי של 800-1000 מעל הנייטרלי בלי שום בעיה
ה bmr שלך זה 1354...זה כלום להגיע ל 2400 קלוריות למה הוא צריך גיינר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה שהוא בתת משקל לא אומר שהוא צריך גיינר, זה אומר שהוא צריך לאכול. חבל על הכסף...
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אם לא הייתה בעיה עם אוכל הוא לא היה בתת משקל...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא גובה 1.65 על 41 ק"ג הוא כולה בן 14וחצי זה לא שהוא אנורקס או משהו כזה,סתם ילד קטן שלא אוכל הרבה,אז שיעלה את הכמות אוכל והוא יעלה יופי במשקל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() 1++++
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() במצבים כאלו לרוב,הקיבה קטנה ויכולת האגירה והצריכה שלה מיני'(משמע-קשה לאכול יותר ממה שהקיבה הורגלה עד עתה).
גיינר בהתחלה יכול לסייע,אין זה חובה. עלייך לנסות לאכול כמה שיותר ביום יום,עד שנפח הקיבולת של הקיבה יתרחב ויגדל. גיינר ביחס גבוה של פחמימות יכול לעזור,כמו שזיו כבר ציין. בהצלחה ![]()
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא גיינר ולא אוכל-שניהם! תתחיל לאכול לפחות 1000 קלוריות יותר מהbmr שלך אחרי הכפלה ותוסיף פרפקט 3000 לא יעזור?תוסיף אוכל.
שייקר יעזור לך-אתה יכל לדחוף לשם 1000-1500 קלוריות ולא להרגיש ששתית את השייק ביכלל,תנסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מאוד בשבילי, כי אני לא רעב ואם אפשר לדחוף ככה קלוריות.
פרפקט 3000 לקחת? (כי שמעתי גם המלצות על צ'מפיון - זה קנייה ראשונה שלי) ואיזה טעם הכי טוב? (אם יש בכלל) ומסתומרת שייקר, דניאל? אני מבקש מראש, לא להפוך את הדיון הזה למלחמה של איזה גיינר יותר טוב, תודה רבה לכולם. ד"א: מה בנוגע לקיראטין, סוכר ענבים וכל מה שמסביב? (תקציב זה לא הבעיה פה) נערך לאחרונה על ידי idan1995, 24-05-10 בשעה 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כשאמרתי שייקר התכוונתי לבלנדר-דוחפים דברים ויוצא שייק.
תקח פרפקט 3000 זאת אחת האבקות שיספקו לך הכי הרבה קלוריות,אני מניח שכששמעת על צ'מפיון שמעת המלצה על אבקת חלבון,עזוב הכל בצד קנה אתה המוצר פרפקט 3000. עם תקציב הוא לא הבעיה אני בעד קריאטין,סוכר ענבים יספק לך עוד פחמימות. קרא קצת באתר על קריאטין פורמולות קריאטין וקריאטין טהור. שים בבלנדר 3 כפות חמאת בוטנים 2 בננות 750 חלב 8 תמרים סקופ מהפרפקט כוס שיבולת שועל וכבר יוצא לך אחלה שייק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה די מצחיק שאתה צריך לאכול איזה 90 גרם חלבון ביום
בקיצור אם תקציב זה לא בעיה תקנה גיינר למרות שבממדים שלך לאכול 2350 קלוריות זה כבר אלף מעל הbmr בדרך כלל גיינר זה לאנשים שקשה להם לעלות במשקל אז הם קונים את זה או לאלה שמרגישים כבר שלא יכולים לדחוף אוכל אז הם קונים גיינר אני אומר תבדוק אם אתה יכול לאכול 2500 קלוריות ביום בנתיים אם לא תקנה גיינר.. ![]()
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() במה קריאטין עוזר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שיפור בכוח
עלייה במסת השריר שיפור התאוששות מאימונים שיפור בביצועים |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ומהו ההבדל בין קריאטין תהור לפורמולות?
ועוד לא אמרתם לי איזה טעם כדי לקחת - וניל\שוקו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() איזה קריאטין דניאל
לילד אין שמינית בסיס אפילו תקשיב הגיינר היחידי שעונה לך על הצרכים זה פרפקט 3000 כי יש בו המוווווווווווווווווווון קלוריות בהמשך אתה תוכל לבחור בין שאר החברות.... כרגע את הקטן תשקיע בגיינר ואוכל
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() מה ישלכם איזה גיינר הוא אפילו לא צריך אבקת חלבון
הוא צריך כולה 80 גרם חלבון בשביל לסגור את היום סביבות ה200 גרם פחממה ו50 שומן ככה פחות או יותר הערכים שלו הוא יכול לסגור את זה בקלות מאוד גינר חראם על הכסף |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא שהוא זקוק לכ"כ הרבה קלוריות ע"מ ולעלות במשקל,אבל בשבילו זה הרבה. כל עוד הגיינר יעזור לו וסייע לו לעלות במשקל ובמידה והוא יעלה במשקל,הכסף הלך למקום טוב.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מעוניין לעלות במסה- עזרה בבחירת גיינר | Silky | תזונה ותוספים | 6 | 19-12-09 23:13 |
שאלה|גיינר perfect 3000 גיינר טוב? | yishai | תזונה ותוספים | 8 | 17-06-09 11:43 |
אופטימום גיינר \ הביווייט גיינר | look | תזונה ותוספים | 2 | 27-04-08 19:48 |
שנה וחצי מתאמן קניתי היום גיינר לעלייה במסה | רונן לוי | תזונה ותוספים | 11 | 17-10-07 20:15 |
גיינר לעליה במסה .. . | Dynamic | תזונה ותוספים | 4 | 04-03-07 20:36 |