|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() באמת הגיע הזמן להפסיק להתנפח, אתה פשוט ענק
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזה ילדים מסכנים מה רשמתי? שכל אחד והמטרה שלו אני לא מתכוון להתחרות ולא כלום בניתיגוף נטו ליופי תפסיקו לשחק לי אותה גדולים אוקיי?
והכוונה היא שאני לא מתכוון להיכנס לעוד סיבוב מאסה אלא רק לשמור על מה שיש |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אה ותוריד את הדבר המכוער הזה שעל הגבה שלך, אתה נראה כמו קוקסינל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לכל אחד יש את המטרות שלו לא כולם מחפשים להיות על במה.. אם זאת המטרה שלו והוא השיג אותה אז יפה לו עזבו אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() באמת מספיק אחי זהו תזרוק את המשאבה
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי יש לך אחלה גוף באמאת אבל אתה צריך לעלות עוד מסה ... אין לך מה למהר לחיטוב
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח הרגתה אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אני אישית כתבתי את הדברים שלי בהומור, אני מכבד לגמרי את זה שכל אחד יעשה מה שמתאים לו עם הגוף שלו, פשוט שיעשע אותי המשפט "מפסיק להתנפח" מעל תמונות כאלו.
בוא נאמר שאם היה כתוב עוצר מאסה ומתחיל חיטוב זה היה נשמע יותר מחובר למציאות ![]() ככה או ככה, שוב, זכותו של כל אחד לעשות ולהגיע לאן שהוא רוצה להגיע עם הגוף שלו, וסחטיין שהגעת לאן שרצית ![]() ![]() קח את התגובות בקלות ![]() נ.ב. הקטע עם הגבה אמיתי? הייתי בטוח שזה לכלוך כלשהו במראה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גב חזק, חזה פחות
סהכ אחלה גופה, בלי קשר למטרות שלך בהצלחה
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים תראו אותי במציאות לפני שתדברו וחוץ מיזה שוב הזכרתי החלום שלי הוא לא על הבמה הוא בים עם בנות לאומת כמה ממכם,וזה דאבל בגבה,אנשים תפסיקו לחוש לי פה איזה מרי עולם עם 20% שומן תגיעו לרמה כזאת לפחות ואז תגיבו,ולא לא דיברתי על הרציניים פה שעושים צחוק בכל תגובה שחושבים שב7 חודש אפשר לעלות על במה עם מאסה אחושרמוטה חוץ מיזה שישלי תמונות הרבה יותר טובות פה רואים חרא חזה במציאות הכל פצץ לפי דעתי ובישביל גוף יפה לא צריך יותר מיזה אני לא רוצה להיות גורילה על 40% שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם גוף לא משיגים בנות יש לך עוד קצת ללמוד.. בהצלחה בהמשך..
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע אחי יש לך גוף של ילד חמוד ובנות אוהבת גוף של גבר ואני לא מדבר אל כאלו שרוצים להעמוד אל הבמה אני מדבר אל גוף כזה ללכת לים בכיף ואני אומר לך את זה מניסיון :] ודרך הגב בישביל להגיע לחיטוב ומסה כזות כמו של הבחורים בתמונה חייב חומרים טובים [ = אבל שטיות אחינו לאט לאט עוד שנה עוד שנתים לאט לאט אתה גם תצליח רק צריך מטרה יאללה אחי בהצלחה ![]() ![]()
---אורי שלי- - >NEW ![]() נערך לאחרונה על ידי oRis, 25-03-10 בשעה 00:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך מה לחשוב אחי אתה פשוט לא מבין עדין בספורט מספיק בישביל ללדעת מי כן ומי לא
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() סבבה אז אפדרין/יהומבין וכו', אנאבולים לא צריך בשביל דבר כזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אין לך מוסג מה זה חומרים מה זה טיבעיים אז חבל סתם לדבר כי 2 הבחורים שעמתי את התמונות שלהם במיקרה אני יודע מי הם ומה הם עושים בישביל להגיע לתוצאות כאלו אני איתן לך מספר תמונות שתבין אחי עזוב שאיפשר להגיע למסת שריר איכות כזות בטיבעיות גם זה לא אפשרי להגיע לחיטוב יבש כזה חייב גם GH אחרי הכל תמונות של 2 אותו בחורים רק בפוזה אחרת :] טבעיים אה אחי אוכל גזר ואורז לבן חחח ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתחיל|אך לשמור על גב באימונים? | orking300 | אימונים | 5 | 30-01-10 13:45 |
מתחיל מאסה | dwyane-wade | גלריות הגולשים | 20 | 28-12-08 22:16 |
חברה אני מפסיק תמנוי במכון, עושה רק ריצות | LittleNigga | תזונה ותוספים | 36 | 21-05-08 15:16 |
מחר מתחיל חיטוב!!! אללה חברה להיכנסס | HareLevi | תזונה ותוספים | 14 | 31-03-08 20:27 |
מעניין תגידו אם אדם מתחיל היתאמן ואז מפסיק מה קורה? | bad boy | פיתוח גוף-כללי | 35 | 20-08-07 20:38 |