|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני אותותו מסיים את האימון ab ואני צריך אימון abc אני בתקופת מסה (מנסה כמה שאפשר)
בחדר כושר המאמנים שמה סתם לא רציניים יש כאלה אבל עד שאני ימצא אחד עכשיו... אם אחד המאמנים פה בצוות יוכל לעזור לי להרכיב אימון abc מתקדם וטוב ברמה איכותית אם תרגילים חופשיים מתקדמים אז תודה רבה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא צריך.
קרא את המאמר הראשון בדף הבית של ישראלבאדי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() פרסום עצמי אה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כמו שצריך ידידי
מאמר מצוין ד"א....עוד לא אמרתי את זה פה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא רק שאני לא יעשה abc אני פשוט מחליף לאימון ab טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אבל עכשיו ל הזמן שאני מתאמן לא צריך יותר להוסיף סטים פשוט להשאר על 6 סטים שריר גדול 2 סטים שריר קטן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מנהל איך קוראים לך? אתה יכול לעזור לי לבנות אימון ab טוב אם תרגילים חופשיים כמובן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אןי לך צורך להעלות סטים אין לזה קשר לוותק האימונים שלך
התקדמות באה [כרגע ברמתך] בצורת הוספת משקל עבודה עזרה אתה יכול לקבל פה...עזרה חיצונית לא באה בחינם אתה יודע ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה זמן צריך לאכול לפני אימון ואחרי אימון? | Thunderdome | פיתוח גוף תחרותי | 15 | 20-04-09 23:26 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
אימון Ab חדש צריך חוות דעת | Woffel | אימונים | 12 | 16-10-07 12:56 |
צריך מאמר על אימון יתר... | slim shady | אימונים | 23 | 06-05-07 13:47 |