|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() כשאתה עושה 5 חזרות הבנט הובר רוו אתה מניח את המוט על הריצפה בסוף כל חזרה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ככה עושים בנט-אובר row, בלי קשר למווווווווווווווווו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר בלי להניח את המוט? אני רואה איזה אחד עושה בלי להניח. אצלנו במקום קטן אז אנחנו עושים עם מוט w גם נחשב לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר בלי להניח אבל זה מוריד מהיכולת של התרגיל. זה סתם לאמץ חזק את האמסטרינגס\זוקפי גו ברמה מבחילה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בחיים לא הנחתי את המוט , מיותר לגמרי לפי דעתי.
![]() |
#6 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() גם אני לא מניח את המוט, עם להניח זה פנדליי רו ולא בנט אובר. מעבר לכך שאתה מניח הגב בזוית נמוכה מדי והעומס על הגב התחתון לדעתי מוגזם. בעבר עשיתי קרוב ל90 מעלות ועכשיו עליתי עם הגב והמשקלים בהתאם וזה מרגיש יותר נכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
פנדליי רואו זה גרסא קצת שונה, כשאתה בעצם מרפה את השכמות בכל פעם שהמוט נח על הרצפה. ובקשר למודגש - ההפך, ברגע שאתה מניח את המוט אתה נותן לגב התחתון "לנוח", ולכן יש פחות עומס. אתה גם מרוויח עבודה של פושטי הירך, וכתוצאה מכך יותר משקל על המוט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כן כל חזרה מהרצפה עם סט אפ
במשקלים כבדים נוטים לזייף בתרגיל זה כיוון שעושים חצי דדליפט חצי בנט אובר בכל מקרה לעבודה לרחב גבי עדיף לאחוז הפוך (כמו באחיזה של כפיפת מרפק) אני אישית עושה מתח בסופיניצה עם משקל (כיוון שהפאוורקלין שלי לא 100% עדיין, וכתרגיל עזר) ופאוורקלין במקום הבנט אובר (שגם ככה הוא לא במקור ב 5X5) בנט אובר רואו http://www.youtube.com/watch?v=ss5SuopztW4 פנדלי רואו (ע"ש גלאן פנדלי שהמציא את 5X5 פנדלי - ה5X5 הכי מתקדמת מבין הנפוצות) http://www.youtube.com/watch?v=vYeCh2Anpw8 בפנדלי רואו השכמות ימשכו לאחור עוד שהמוט על הרצפה בפנדלי רואו המשיכה מהירה - התפוצצות והשמטה של המוט חזרה לרצפה בפנדלי רואו הסט אפ שונה, בו אתה משחרר מעט כתפיים למטה למנוחה ומחזיר שכמות לאחור לפני ההרמה תנסה ותראה, פנדלי יותר כיף, אבל לאט לאט עם המשקל כי נוטים לזייף מאוד בתרגיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש חתירות עם דאמבלים, לא רואה סיבה לבודד מבחינתי כמתאמן כח אולי bb אוהבים לשחק עם זה, סה"כ תרגיל טוב גם כן אבל אני צריך לבחור רק 3-4 תרגילים לכל האימון ככה שאין לי ברירות... אני חייב לבחור את התרגילים הכי יעילים מבחינתי ולמטרות שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הדבר היחיד שמשתנה כאן הוא העבודה של כופפי המרפק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברגע שהנחת ברך ויד על הספסל אתה יותר יציב (ביטלת בזה פעולה של הרבה שרירים), וכתוצאה מכך חלק מהשרירים שעבדו עם המוט נחים עכשיו וחבל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התרגילים הם די שונים. גם בעבודה עם דאמבל יש עבודת יצוב מאוד חזקה ושונה בעיקרה מעבודה עם מוט (בקטע שאתה בעצם עובד אסימיטרי). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אה זה אותו תרגיל אם אבצע את שניהם יהיה יותר טוב ואפקטיבי לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא רק כופפי מרפק אלא מרוויח אורך מתח שריר גבוה יותר של הלטיסימוס דורסי ואז כאילו "יותר סיבים עובדים" בישביל שיהיה יותר פשוט להבין
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל יש גם ליפוף של הגיד של הלטיסמוס דורסי בלה בלה בלה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() הבנט אובר שאני מכיר זה ככה:
http://www.youtube.com/watch?v=5_eCc...eature=related יצא לי לראות גם לא מעט סרטים ביו טיוב וכו' ולא ראיתי בנט אובר מהרצפה... מכיר את זה בתור פנדליי. |
![]() |
![]() |