|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי אותה לפני שבוע שחזרתי לחדר כושר
אני מבצע אותה 3 פעמים בשבוע בבקשה תגיבו מי שמבין אימון A חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 3X10 לחיצת חזה במשקוליות שטוח 3x10 פרפר עם משקולות 3X9 יד קדמית- כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט W 3X8 כפיפת מרפקים במכונה 3x8 כתפיים- חתירה עם מוט w 3x8 הרחקה לפנים עם מוט w 3x9 טרפזים הרמת טרפז עם משקולות 3x10 בטן 4x15 בטן אלכסוני 3x10 אימון B רגליים- סקוואט עם משקולות 3x10 פשיטות ברכיים כנגד מכונה 3x9 כפיפות ברכיים כנגד מכונה 3X8 גב- מתח 3X10 פולי צר לפנים 3X8 Cable straight arm pulldown 3x10 יד אחורית: פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים (Cable pushdown) תאומים: תאומים במכונה 3x10 ערוך/הסר הודעה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() למה בחזה אתה לא עושה לחיצת חזה בשיפוע עליון? כתפיים אתה יכול להוסיף מילטרי פרס.
יד אחורית למה רק תרגיל אחד תעשה לפחות שתיים-שלוש בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הפורום הזה לא מתקדם לשום מקום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני רואה פה
3 אימונים בשבוע במקום 4 סקוואט ומשקולות חופשיות ונפח קטן ב25% ממה שמקובל בחדרי הכושר היום זה לא אידאלי אבל זה בהחלט התקדמות ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה אמרו לך מי שמבין קצת באימונים, מתחיל לאט לאט ליפול האסימון לאנשים, שיותר לא = יותר טוב.
אבל תשים לב שבחדר כושר הממוצע עדיין כל מי שקצת יותר גדול וחזק מהממוצע (הבנצ'רים של ה90+), עושים כמעט תמיד את אותו חרא של 4x3/4x4 לכל שריר, אז ביחס לזה מה שאתה עושה זה שיפור
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |