|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית אימונים- מתחיל חודשיים ראשונים
ראשון: חזה, יד קדמית, בטן. תרגיל סטים חזרות משקל דגשים דחיקת חזה 3 12,10,8 גב ישר סדר אחיד ורציף בחזרות "בשיפוע חיובי 3 " פרפר בקרוסובר 3 10,8,6 גב ישר טוסיק בחוץ רגליים מכופפות כפיפת מרפקים בישיבה עם משקולות 12,10,8 כפיפת מרפקים עם פולי " כפיפת מרפקים מוטw " הרקולס(קרוסובר) 10,8,6 שכיבה על הגב הרמה והורדת רגליים במתח הרמה והורדת רגליים שכיבה על מיזרון הרמת רגליים מצב סטטי 30,40,50(שניות) אחרי כל אימון 10 בריכות חזה, 10 בריכות חתירה,סאונה וסיימנו. יום שלישי: גב יד אחורית ובטן תרגיל סטים חזרות משקל משיכה מטה באחיזה צרה 3 12,10,8 לחזה בפולי עליון. חתירה לחזה באחיזה רחבה פולי תחתון 3 " חתירה לחזה באחיזה צרה 3 " הרמת כתפיים עם משקולות יד 3 10,8,6 פשיטת מרפקים בקרוסובר 3 12,10,8 פשיטת מרפקים מאחורי הראש 3 " פשיטת מרפקים עם משקולות יד 3 10,8,6 בטן כמו ביום ראשון(3 תרגילים אחרונים) וגם בריכה+סאונה. יום חמישי: כתפיים רגלים בטן. תרגיל סטים חזרות מישקל הרחקה וקירוב 3 12,10,8 עם משקולות יד לחיצת ארנולד 3 10,8,6 הרמת יד יד 3 " אופניים 20 דק' רמה 6-10 יש עוד 3 תרגילי רגליים. בטן כמו יום ראשון+בריכה וסאונה. יום שישי:ריצה על הליכון 45 דק' כל 10 דק' ריצה 5 דק' הליכה. אופניים 45 דק' כל 10 דק' להוריד ברמה. שחייה להפציץ כמה שאפשר במטרה להשלים 20 בריכות חזה 20 בריכות חתירה. *המנוחה בין כל סט 60 שניות חוץ מבטן שם 40 שניות מנוחה בין כל תרגיל 3 דק', זה הרבה יותר מפורט במציאות יש דגשים וזה אבל אתם לא צריכים את זה, זה כי אני מתחיל, כמובן שיש גם חימום שכולל 15 דק' הליכון מהירות 6-8, 7 דק' מתיחות כל הגוף כנ"ל בסיום האימון, לא היה לי כוח להעלות מפורט וזה עשיתי חפיף ומהר. נערך לאחרונה על ידי CR9, 04-08-09 בשעה 01:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה המומחה ?!?!?!?!?! שלח אותו להתלמדות-לבחור אין מושג מה הוא עושה!!! קיצר כנס לפוסט שלך בתזונה ותוספים moo נתן לך לינק-תתחיל להתאמן איתו בהתחלהה עד שתלמד את התרגילים הבסיסיים אם יש בעיה תן מסנג'ר נדבר בפרטיות אני אסביר לך כמה דברים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר הסבר מה כל כך לא טוב בתוכנית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הסברתי בפוסט השני שפתחת
רשמת את התוכנית פעמיים טוב העתקתי לך את זה לפה: חרא תוכנית מי כתב לך אותה ? תעשה SS http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26841 לחיצת חזה עושים עם גב קמור ולא ישר חסר לי סקווט/דדליפט/בנט אובר ולמה אתה עושה פולי ? תעשה מתח אם כבר אתה חותר למה עם פולי לעזזאל מה רע במוט חופשי למה אתה עושה תרגיל לכתפיים באימון גב ? אני לא יודע ממה להתחיל הכל בה דפוק מה התרגילי רגליים שלך ? יש לך הרבה תרגילים חלוקה ל 3 אימונים כיוון שכך העצימות באימונים בינונית ומטה ואתה מתחיל אנשים שעושים את הטעות ומתאמנים ABC לפחות עושים את התוכנית ל 4-5 אימונים בשבוע בקיצור תעשה SS מי המומחה שלך ? הכה את המומחה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() הכה את המומחה ...פיזית...הכה אותו!!
קיצר תן מסנג'ר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים מה נידפק איתכם?! אתם כל-כך מקובעים על ה-ss או 5x5 שלא קיימות תוכניות אחרות!?
חתירה לא עושים רק עם מוט אפשר כנגד פולי , הרי ה מומנט שונה ויוצר גירויים חדשים..... המטרה היא לשנות כל חודש וחצי (מבחינה אידיאלית) תוכנית אימונים על מנת שהגוף לא יתרגל ויהיה כל פעם בהיכון לקבל זעזוע חדש, רק ככה הגוף ימשיך להתפתח!!!! עובדה אני עובד עם abc ו השתפרתי ועליתי מאד!!! הייתי 95 ק''ג היום אני 106 ק''ג!! לאורך כל השנה צריך לגעת בכל טווח החזרות (כל פעם טווח אחר אך גובל ב 6-20. פעם 12-8, פעם 12-20) כמובן לתת גם תוכניות של כח 1-5 חזרות.... לעולם לא ליהיות מקובע על שיטה אחת!!! ועובדה גם עם abc הגעתי ל: 140 ק''ג בנץ' פרס 3 חזרות 200 ק''ג חתירה עם הטיית גב כנגד מוט 4 חזרות ו- 260 ק''ג סקוואט 6 חזרות.... אז תפסיקו כבר עם הקיבעון המפגר של הטווח חזרות נמוך עם נפח נמוך..........צריך לעשות העל מהכל לאורך כל השנה , החכמה היא לעשות מהכל ולשנות תוכניות בתדירות של חודש וחצי על מנת לזעזע את הגוף!!! (6-12 , סופר סטים,טריפל סטים,ג'יינט סטים, 1-5, 10-20, אימוני אקצנטרי ואימוני כח!!!). ולכל אלה שישאלו..... לא אני לא על ''סוכריות'' ולא הייתי!!!
![]() |
#10 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() האמת שהוא יכול לקחת את זה מהראק.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() את זה אתה אומר כי...... אתה עומד לידי באימון ,נכון?
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר שאתה מזיין בשכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() Peroman, if you have a 200kg row then I am a female kangaroo with a Sonic Drive-In franchise and a heroin habit.
קרדיט למארק ריפטו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
לא נעים
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() So you female kangaroo!!
![]()
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה סרטון.
חחח עלק 260 ק"ג סקוואט,200 ק"ג חתירה... נערך לאחרונה על ידי Rosenrot, 04-08-09 בשעה 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי..... אבל אם יש לך זין, תאבוא לבת-ים ... תשאל את המאמן שלי...
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |