|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי יש לי בעיה במכון המאמנים שלי שם ממש ממש מפגרים לפני כמה ימים שינו לי תוכנית וכמעט חטפתי שבץ בלי להגזים המאמן שם רשם לי לעשות לחזה 14 סטים (יש לי תוכנית AB
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() 14 סטים לחזה, לא אומר שום דבר לגבי התוכנית שלך !
מה הטענות שלך לגבי התוכנית חוץ מה 14 סטים ? אם אתה רוצה פרסם כאן את התוכנית שלך, ואת והמטרה שלך, ונעזור לך לשדרג אותה ולהתאים אותה בהתאם למטרה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מטרה: מסה
גיל:17 משקל: 58.1 גובה: 1.73 מטר תוכנית: A=חזה,רגליים,יד קדמית,בטן b=גב,כתפיים,אחורית,בטן a סקווט עם משקולות 4x15 כפיפות ברכיים 3x12 לחיצת רגליים 4x15 פרפר בשיפוע חיובי 3x15 לחיצת חזה בשיפוע חיובי 4x10 פרפר בישיבה (מכונה) 3x15 לחיצת חזה עם מוט 4x12 כפיפות מרפקים בישיבה 3x15 כפיפות מרפקים עם מוט w בספסל 3x12 הרמת ברכיים לחזה בתלייה 4xmax כפיפות בטן 4x25 b פול עליון לחזה כפות ידיים פנימה 4x10 t-bar רחב 4x12 t-bar אחיזה צרה 4x10 לחיצת כתפיים עם משקולות 4x12 הרמת כתפיים לאוויר כיסא בשיפוע של 60 מעלות 3x12 הרחקת זרועות לצדדים יד ישרה (למי שלא הבין זה פלייס הפוך כתף אחורית) 3x10 פשיטת מרפקים עם מוט 4x12 פשיטת מרפקים עם פולי עליון (מוט חבל) 4x12 כפיפות בטן בספסל בשיפוע שלילי 4x20 פשיטת גב (גב תחתון) עם משקל 4x12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() זה נראה לי עבודה בעיקר על סיבולת לב-ריאה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שכחתי לאמר שזאת תוכנית שהמאמן במכון רשם לי לא משהו שאני כתבתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() צריך פה הרבה קיצויצם אתה בתת משקל ואני בספק גדול אם אתה יודע איך לאכול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה? לא הבנתי מה אתה רוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני יבנה לך משהו מהראש
bi/back: wg pulldowns 3x8 curl 2x10 reverse curl 2x10 deads 1x3 1x8 chest/shoulder/tri bench 3x5 80% 90% 100% incline bench 3x8 shoulder press 3x10 cable pushdown 3x10 legs squat 1x3 1x8 high pullthrough 3x10 heavy abs 3x12
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() טוב בקיצר אני מבין שאף אחד לא יכול לענות לי אז אני פשוט ארכיב תוכנית חדשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי סבבה רק שאלה נוספת בתוכנית abc כמה סטים לכל שריר 12-15 לגדול 9-12 לקטן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() מזל שפטבוי כאן להציל את מצב המתאמנים בארץ.
כמה אתה לוקח לאימון? |
![]() |
![]() |