|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() קצת מסורבלת התוכנית שלי.
זה FBW שמחולק ל3.. (רציתי לחלק ל2, אבל האימון הקל באמצע השבוע הרס לי את התוכניות). זה חיטוב ראשון שלי, אז אני קצת חסר נסיון עם תוכניות חיטוב. פה אתם נכנסים לתמונה.. A1 סקוואט 5X3 דדליפט רומני 8X1 בנצ' פרס 5X2 בנצ' עליון 8X1 בנט אובר 5X3 לחיצת כתפיים עם דאמבלים 7X1 בייספס/טרייספס 8X1 A2 בנצ' פרס 10X2 בנצ' עליון 12X1 משיכה בפולי עליון 12X2 מסור 10X1 סקוואט 10X2 כפיפת ברכיים 10X1 A3 דדליפט קלאסי 5X3 לאנג' 8X1 מיליטרי 5X3 מתח 5X3 בייספס/טרייספס 8X1 תודה נשמות. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה טוב. יש לי רק הערה אחת, הייתי מחליף באימון a2, שאם הבנתי נכון הוא האימון הקל של השבוע, את הסקוואט בלג פרס.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מוסכם
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אני מעדיף האק. אני פשוט מאמין שאם אתה כבר עושה אימון קל, קח תרגילים יותר קלים.
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה דעתכם על סט אחד של בנצ' פרס גם בA3? בשביל קצת גירוי ישיר לחזה. או שאפשר cgbp בתור תרגיל טרייספס שיתן עוד קצת עבודה לחזה. אגב, כל הערה לתיקון, אפילו הכי קטנה תתקבל בברכה. נערך לאחרונה על ידי obzion, 19-03-09 בשעה 14:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() גם תומך...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אני חושב ש3 סטים של דדליפט זה כבד מדי, במיוחד בחיטוב.
תעיף כפיפת ברכיים מ a2, תעיף את הפולי ותעיף את המסור ואת הכפיפת מרפקים המזויינת. תכניס במקום זה מתח לחזרות גבוהות באיזה אחיזה שבא לך (הפוכה או רגילה) ותעשה 2 סטים של פרונט סקוואט במקום לג פרס. בA2 תעיף את הלחיצת כתפיים, יש לך פאקינג 2 לחיצות כבר ואתה בחיטוב, השתגעת? בA3 תעשה רק דדליפט, 2 סטים נניח, ותוריד את המתח ל2 סטים. כמובן שתעיף את הזרועות. בהצלחה, ישבתי על זה איזה כמה דקות ויש לי קצת בעיה לרשום לעצמי את זה מחדש ולסדר את זה לראות אם זה הגיוני אבל מה שבטוח שהיה לך ווליום מוגזם ואחרי השינויים שכתבתי זה יראה קצת יותר טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בקשר להערות שלך: נראה לי קצת הגזמת עם הקיצוץ. ואל תסתכל על כל תרגיל כתרגיל, אז כן יש לי 3 תנועות לחיצה בa1, אבל בתכלס זה כולה 4 סטים. לא חושב שזה מוגזם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() A2 במקום הסקווט
Smith Single Leg Split Squat תן סקווט רגל אחת בסמית (יותר דומה ללחיצת רגל-רגל) (הרגל השניה מקופלת על ספסל) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() פששש נראה יופי אני אשקול את זה לחיטובון שאני אעשה
|
![]() |
![]() |