|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עקב שפעת "שניכנסה בי" פעמיים בחודש.
אני חושב שעקב מחסור בויטמינים ומינרלים גופי פגיע יותר למחלות וחיידקים. לכן ברצוני להתייעץ איתכם על כך. האם צריך אישור כלשהו של רופא על מנת להשתמש במולטי ויטמין? האם זה באמת עוזר ומשפיע לטובה על הגוף? בכללי : *אני רוצה חבר'ה אמינה ושהמוצר לא יעלה יקר . *שהמוצר יכיל את כל הויטמינים והמינרלים המצויים בפירות וירקות-אם זה אפשרי-הרי לשם זה יש מולט ויטמין. תודה לעונים והעוזרים. ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תבקש מהרופאה שלך לעשות בדיקת דם כוללת...
אני עשיתי כזה דבר לא מזמן ובדקו לי עשרות ערכים וכך גיליתי לדוגמא שיש לי רמות טיפה נמוכות של ברזל(הייתי ממש בגבול התחתון של הנורמה) היעילות של ויטמינים כשנוטלים אותם כתוספים היא מאוד לא ודאית. יותר ויותר מחקרים מקרבים אותנו לעובדה שויטמינים כתוספים למעשה שווים לתחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ערכתי בדיקת דם אני ממתין לתוצאות שיתנו לי כניראה היום.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם אם תחליט לקנות זה לא אמור לבוא בימקום ירקות ופירות זה בנוסף!
כעיקרון המולטי ויטמין צריך להוות 25% מהויטמינים שאתה מכניס לגוף(75% מפירות ירקות וכ'ו)
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדוגמא בשלי אני זוכר שיש 333% מהצריכה המומלצת לאבץ ביום. למה זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אפילו תתקשר לישראלבודי ותראה מהיגידו לך.. אפילו גיל גרנות אמר על זה משהו לא מזמן
![]() אני לא אומר סתם דברים. ויכול להיות שהכדורים שלקחתה זה רק לאבץ בגלל זה הריכוז היה גבוה,במולטי ויטמין הריכוז לא ממש גבוה וגם לא "מלא" אחת הסיבות שהמולטי ויטמין משמש כמקור של רק 25% מהצריכה היומית.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איך ניתן לעזור לאדם אשר סובל מגזים בלתי פוסקים בעקבות אכילת פירות וירקות ? חוץ מנטילת ויטמנים יש עוד פתרונות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() להפחית בצריכת הסיבים ולשתות הרבה מים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]()