|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה חתירה לסנטר במוט ולחיצת כתפיים באימון b
אני עושה ab 4 פעמים בשבוע כל תרגיל 3 סטים, התרגילים טובים או שכדאי מבודד? וחתירה לסנטר במוט w מה ההבדל בין אחיזה צרה שהידיים נוגעות אחת בשניה לאחיזה רחבה בזמן העלייה זה עובד על כתף שונה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את אותו האימון שלך בכתפיים ובחתירה לסנטר אני עושה אחיזה צרה, וזה עובד עליי יפה מאוד.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי מזה אחיזה צרה?
אני עושה 20 ס"מ יד ליד במוט אבל ראיתי מישהו עושה ממש אחיזה צמודה שהיד נוגעת ביד השניה במוט, ככה צריך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש במוט w את הבליטה הזאת באמצע, אני תופס את המוט שהבליטה למעלה, ואני אוחז בדיוק משני הצדדים שלה(נשאר 2-3 ס"מ באמצע שאני לא נוגע בו).
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מספיק לחיצת כתפיים
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חתירה לסנטר נראה לי תרגיל מיותר כל כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() וואלה מיותר? איזה קטע....ואני חשבתי שהכתפיים שלי גדלות מזה...כניראה זאת אשליה....
זה תרגיל מיותר?תסביר לי מה מיותר בלעשות תרגיל מורכב לכתף אמצעית שמערב את הטרפז? כשבנאדם עושה ab וצריך שני תרגילים לכתפיים עושים גם לחיצת כתפיים [בתור תרגיל מרכזי לכתף] וגם חתירה בעמידה!! ואל תגיד לי לא כי בינתיים זה עובד יפה מאוד....ולא רק עלי לפותח הפוסט-כמה שתעשה יותר צר ככה טווח התנועה במפרק הכתף יהיה גדול יותר וכך תוכל לערב את הטרפז יותר [כשהמרפקים עולים גבוה יותר מהכתף הטרפז העליון הוא זה שמשלים את התנועה]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל מה?
תעשה לחיצת כתפיים.
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() חח בסדר כולה שאלתי איך זה הולך בחתירה לסנטר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה !
אחי ועוד משהו קטן, אתם מעלים את המוט לסנטר עצמו שיגע? או שהמוט נוגע בכיוון הצוואר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
עלה כמה שאתה יכול עד לסנטר...אל תעבור תסנטר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |