![]() |
חתירה לסנטר
אני עושה חתירה לסנטר במוט ולחיצת כתפיים באימון b
אני עושה ab 4 פעמים בשבוע כל תרגיל 3 סטים, התרגילים טובים או שכדאי מבודד? וחתירה לסנטר במוט w מה ההבדל בין אחיזה צרה שהידיים נוגעות אחת בשניה לאחיזה רחבה בזמן העלייה זה עובד על כתף שונה? |
אני עושה את אותו האימון שלך בכתפיים ובחתירה לסנטר אני עושה אחיזה צרה, וזה עובד עליי יפה מאוד.
|
אחי מזה אחיזה צרה?
אני עושה 20 ס"מ יד ליד במוט אבל ראיתי מישהו עושה ממש אחיזה צמודה שהיד נוגעת ביד השניה במוט, ככה צריך? |
ציטוט:
יש במוט w את הבליטה הזאת באמצע, אני תופס את המוט שהבליטה למעלה, ואני אוחז בדיוק משני הצדדים שלה(נשאר 2-3 ס"מ באמצע שאני לא נוגע בו). |
מספיק לחיצת כתפיים
|
חתירה לסנטר נראה לי תרגיל מיותר כל כך
|
ציטוט:
|
בשביל מה?
תעשה לחיצת כתפיים. |
חח בסדר כולה שאלתי איך זה הולך בחתירה לסנטר
|
ציטוט:
זה תרגיל מיותר?תסביר לי מה מיותר בלעשות תרגיל מורכב לכתף אמצעית שמערב את הטרפז? כשבנאדם עושה ab וצריך שני תרגילים לכתפיים עושים גם לחיצת כתפיים [בתור תרגיל מרכזי לכתף] וגם חתירה בעמידה!! ואל תגיד לי לא כי בינתיים זה עובד יפה מאוד....ולא רק עלי לפותח הפוסט-כמה שתעשה יותר צר ככה טווח התנועה במפרק הכתף יהיה גדול יותר וכך תוכל לערב את הטרפז יותר [כשהמרפקים עולים גבוה יותר מהכתף הטרפז העליון הוא זה שמשלים את התנועה] |
תודה רבה !
אחי ועוד משהו קטן, אתם מעלים את המוט לסנטר עצמו שיגע? או שהמוט נוגע בכיוון הצוואר? |
ציטוט:
עלה כמה שאתה יכול עד לסנטר...אל תעבור תסנטר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ