|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה..
אני על 15 שומן בערך אני רוצה להיות מחוטבב רצח שיראו ריבועים ואת כל הצורה של החזה מתי להתחיל חיטוב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() המטרה שלך היא להיות מחוטב לקיץ?
אני חושב שאתה יכול להתחיל בסביבות אפריל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
מה הגובה שלך ? כמה זמן אתה מתאמן ? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן המטרה שלי היא להיות מחוטב רצח לקיץ שיראה גוף יפה ולאחר הקיץ אני מתחיל מסה רצחנית עד שוב לקראת הקיץץ
כי אני חושב עוד מאט כבר יהיה אפשר ללכת לים ואני רוצה להיות מוכן ולא ליהראות שמן כי אין לי ריבועים וזה מבאס אני רוצה ריבועים אז אתה חושב באפריל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
לא ענית לשאלותיי... כמה זמן אתה מתאמן? מה המשקל שלך ? מה הגובה שלך ?
![]() |
![]() |
#6 |
גולש עם אזהרה
|
![]() שמישהו יהרוג אותי....
תן נתונים אחי, זה לא עובד ככה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() משקל 65
גובה 1.80 מתאמן חצי שנה ואני במסה כבר שלושה חודשים עליתי 10 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אה ובן 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
|
![]() משקל 65 על מטר שמונים .
ידידי מסה מסה מסה מסה מסה אין לך מה לחטב שלא תעז לחשוב על כך לפחות עד שתיהיה 80 קילו ואחוז שומן של 17-18 .
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מודע לזה שאני חייב מסה בטרוף הקטע שהוא שאני לא מרגיש בנוח ואני רוצה לעבור את הקיץ הזה מצדי עדין שחיף
ואז להתחיל באמת כמו שצריך מסה ארוכה מאוד... אז מה אתה ממליץ חשוב לי להיות הקיץ הזה מחוטב רצח אני לא מחוטב יש לי טיפה צורה של החזה ואין לי ריבועים בקושיי רואיםם סליחה על החפירה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
תקשיב מה אני אומר לך , תעשה מסה... תגיע לפחות לאחוז שומן 17-18 . ורק אז תחטב כמו שצריך . תשתדל לעלות נקי אם אתה נוטה להשמנה . אז תוכל לחטב נכון , ולאבד פחות מסת שריר ובסוף החיטוב תיהיה על משקל 73-74 אבל על אחוז שומן שיא הנמוך. ותוכל לצאת למסה שוב בצורה נקייה .
![]() |
![]() |
#12 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אתה יכול להסביר לי למה אם אני מחטב ב-15 אחוז שומן אני אאבד יותר מסה מהאשר אם אני אחטב באחוזי שומן יותר גבוהים? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
הרי בתהליך חיטוב אתה מאבד שריר לא הרבה אבל מאבד... לאבד שריר ב 65 קילו ? או ב80 קילו ? מבין ? לחטב על 15 זה בסדר אם אתה שוקל 80 ![]()
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 22-02-09 בשעה 22:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נגיד יש אחד עם 18 אחוז שומן ואחד עם 15 אחוז שומן. למה לזה עם ה-18 אחוז שומן יהיה יותר קל לרדת ל-10 מהאשר לזה עם ה-15? למה ממליצים לי להמשיך לעלות ל-17~18 ורק אז לחטב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
בוא נגיד ככה ניראה לי היתבלבלתה בפורום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ובערך כמה אתה חושב יקח לי כל התהליך הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל הפורום
|
![]() ידידי תלוי בך , אם תאכל נכון לפי תפריט מסה מסודר ... ותתאמן חזק, תהליך של כמה חודשים עד שנה .
אם תעשה את זה בצורה עקומה יכול להיות שיותר . אבל אין ספק שאתה לא צריך חיטוב כרגע. וחיטוב יהיה הטעות הכי פטאלית שתעשה.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד שאלה עם אני אוכל בריא ונכון במסה ירד טיפה השומן ויראו צורה עדין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה אחי.. עזרת ממש
|
![]() |
![]() |
![]() |