|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ביום של אימון אלה הערכים שאני אוכל, לא כולל שמן טיגון, לא כולל 2 כוסות קפה עם סוכר ואולי עוד פרי או 2.
![]() לנתונים: גיל: 18 משקל: 85 גובה: 1.84 אחוז שומן:17-18 זה נראה לי ממש הרבה, וזה בלי צ'יטים בכלל. אני כרגע במסה רק שאני הורדתי את כל השטויות שאכלתי(לא אוכל שום דבר מתוק, חוץ מקצת גרנולה ופירות). אני אוכל יותר מידי לחם... ולא מוצא תחליף נורמלי. אז זה ערכים טובים למסה? ד"א עליתי 4-5 קילו בחודשיים וחצי עם הרבה צ'יטים-כל יום בעבודה(עכשיו הורדתי את הצ'יטים האלה) ואולי אחוז שומן 1 או 2 במקרה הגרוע.
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() זה ניראה לי בסדר.
אם אתה עולה מימנה אז הכל טוב . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עליתי שאכלתי מלא צ'יטים... אז תוסיף לזה עוד איזה 1000 קלוריות(אני לא צוחק), אני עובד בחנות גלידה, עם ופל בלגי וקרפים וכל החרא הזה.. אז אכלתי שם כל יום כמעט.
השאלה אם אני אעלה בלי הצ'יטים.
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סביר שתעלה
![]() |
#5 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() לפי דעתי אתה צריך קודם לעשות חיטוב כי אתה על אחוז שומן מאוד גבוה וכשתכנס למסה אתה עלול לעלות עוד ואז יהיה מאוד קשה בחיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני מתגייס עוד 3 חודשים אז אני מעדיף מסה מאשר לחטב עכשיו, כי אני רוצה קצת יותר גודל ואז בצבא נחטב. אנימל, זה עליה טובה או לא?
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() זה תלוי בהמון פרמטרים. כמה הייתה העלייה בתפריט הקודם?
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה רוצה, אל תאכל כלום מהתפריט ותתפנק באוכל מהעבודה. יצא לך אותם ערכים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() התפריט הזה זהה לקודם, רק תוסיף לזה גלידות וכו', והעלייה שלי הייתה כשאכלתי גלידות והכל, עכשיו בשבוע האחרון החלטתי לא לאכול צ'יטים אז עדיין לא ממש עליתי(למרות שפתאום עליתי בקילו מהמדידה הראשונה)
חחחחחחחחח אחי אני אמות מסכרת, וגם זה לא ממש משביע
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה גם על אחוז שומן לא נמוך כך שבמקומך הייתי מנסה לעלות כמה שיותר לאט ונקי.