|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: שועל חד"כ
עוסק ב:: Help Desk
חדר כושר: ג'ימי
|
![]() אני (מתיימר) להיות במאה
ובתוכנית שלי בעיקר בגלל מחסור בזמן אני עושה סופרסטים חזה עם יד אחורית גב עם תאומים וכו'... ורציתי לדעת בגלל הקושי של לבצע אחד אחרי השני אני מרגיש שהביצועים שלי נפגמים ושאני יכול להרים פחות משקל מבאימון מבודד ופחות חזרות (למרות שאני משתדל תמיד להיות בטווח 8-12 אך לא תמיד בהצלחה יתרה). הייתי עושה אימון מבודד אילו רק היה לי את הזמן... מה דעתכם בנושא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מז"א אין לך זמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחזיק דירה, עובד, לומד ומתאמן...
אילו חברה שלי נפרדה ממני בגלל חוסר יחס מאז שהתחלתי להתאמן... אבל לא ניכנס לזה ונחזור לבסיס... האם עדיף לוותר על הסופרסטים כליל? כי גם במאמר "8 טיפים לבניית מסת שריר" ממליצים לצמצם באימונים האירובים... וסופרסט (תקנו אותי אם אני טועה) עובד חזק גם על הסיבולת לב-ריאה ולכן הוא אימון אירובי בנוסף לאימון משקולות... אגב אם טעיתי תקנו אותי בכיף אני לא מתיימר לשום דבר אני עוד בתהליך למידה וגיבוש התוכנית אני פשוט רוצה לוודא שאני עושה דברים נכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אולי תעשה abc של שרירים מרוחקים, ואז כל פעם תעשה על אחד או 2 מהם סופר סט, ואחד או שניים יקבלו אימון כמו שצריך.
נגיד רגליים וכתפיים, גב ויד אחורית, חזה ויד קדמית. למרות שאני לא רואה איך אחרי 3-4 סטים של סקוואט אתה עוד דוחף ביניהם מיליטרי פרס.
![]() |
#5 |
|
![]() תעשה abcd\e, כל אימון יוצא קצר יחסית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אבל המטרה של הסופר סטים זה דווקא לקצר את זמן האימון
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל זה פוגע לו במשקלי העבודה
לדעתי אפשר לשלב כמה תרגילים(מבודדים)בסופר סט אבל לא את כל האימון...לדוגמה פשיטה וכפיפת ידיים פשיטה וכפיפת רגליים במכונה..
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() שיעשה סופר סט לשרירים מנוגדים
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין קשר לסופר סטים ולדרופ סטים למאסה או חיטוב -מסה וחיטוב זה הכול פונקציה של מאזן קלורי
זה שבחיטוב מתמאנים ביותר חזרות ופחות אינטנסיביות זה מסיבה אחת פשוטה כדי לא להעמיס על הגוף המסכן שגם ככה נמצא במאזן קלורי שלילי בקושי יש פחמימות אז אין צורך לפוצץ אותו וככה נמנעים מפציעות וכו.. סופר סטים ודרופ סטים אחד ההיתרונות שלהם כמו שאמרת נכון זה לצמצם את זמן האימון אבל מעל הכול אלו שיטות להטשת שריר מקסימלית! אני מאוד אוהב סופר סטים של שרירים נגדיים אחורית קידמית גב חזה אבל גם לתקופה של חודש ואז לחזור למתכון הabc שלי אי אפשר לפוצץ כול הזמן את הגוף באותה תוכנית
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סופרסט זה עוד כלי בארסנל הכלים של באדיבילדר. אתה לא חייב להשתמש בו...
כמה זמן אתה נח בין סט לסט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() תעבוד על רק על תרגילים מורכבים ( עזוב ידיים בינתיים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אני נאלץ להסכים עם טי-רקס ודה סאן. אם איןלך זמן, תעשה fbw של תרגילים מורכבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוסף גם בתוכנית אימונים הזו שמפורסמת באתר יש אימון חזה ואימון יד אחורית (לא בסופרסט) וכדי לצמצם בזמנים החלטתי לשלב בניהם. אולי אני מתאמן יותר מדי על החזה (5 תרגילים) אבל הבעיה שלי שהחזה טרם האימונים היה שטוח ומגעיל לחלוטים לא סתם לא שרירי אלא ממש שטוח עם עצם בולטת באמצע של בית החזה. הרופא אמר שאפשר או לנתח או שאני יתחיל להתאמן... ואני משקיע בו המון (אני יעלה תמונות למרות שהוא עדיין לא מרשים אבל יש התקדמות). התרגילים הם: 5 סטים של פרפר (כל 5 סטים מורכבים מ 2 חימום ו- 5 בעצימות גבוהה 8-12 חזרות) 5 סטים של פרפר פתוח (ידיים פתוחות לרווחה) 5 סטים של חזה עליון (בסמיט' משין) 5 סטים של דחיקת חזה (בסמיט' משין) 5 סטים של קרוס ב-3 תריגילים האחרונים שמסומסנים באדום אני עושה סופרסט עם יד אחורית... יש לי זמן של 90 דק' לא כולל חימום (ריצה) של 10 דק' + מתיחות לאחר מכן. נערך לאחרונה על ידי שושו השועל, 18-10-08 בשעה 14:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית שלך לאימון החזה לא טובה, חבל. אתה מפספס פה הרבה מעקרונות האימון. לדעתי יכלת להשיג תוצאות טובות יותר עם כל תוכנית אחרת מהאתר. ולעניין הסופרסט.. אתה נכשל בלחיצות החזה כי היד האחורית מותשת הרבה לפני שהחזה קיבל גרוי מספיק. |
|
![]() |
![]() |