|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום ,
אני חדש כאן בפורום אז לא ידעתי איפה לפתוח נושא. כחה קצת עליי : בן 14 ו4 חודשים . משקל 72 ק"ג. גובה 164 ס"מ. הייתי רוצה להוריד את השומן ... אין אפשרות ללכת למכון כושר , בעיה כספית. אז רציתי לדעת איך אני יוכל לפחות ב 3 חודשים הקרובים להראות כמו בנאדם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() אירובי אחי... אם אין מכון כושר ואתה רוצה להרזות, אז אירובי ותזונה יעזרו לך.... אירובי - ריצה בעיקר ...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הליכה ארוכה עדיפה על ריצה
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() לרוץ ???...
כמה זמן ביום?! כל כך ימים הפסקה? איך מה??... באיזה שעה מומלץ? עריכה : אני רוצה תוצאות כמה שיותר מהר ... אני לא חושב שהליכה מהירה עדיפה מאשר ריצה לא?? בבקשה עד שיטות ... ומה זה תזונה נכונה? איך לאכול ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי גם אני הייתי שמן בגיל שלך... הייתי 150 ס"מ ושקלתי 78... גם אני נורא סבלתי מזה...
השינוי מתחיל בראש, כשאתה באמת תרצה להרזות אתה תעשה את זה... לי אישית היה נורא קשה לעשות ריצות, עשיתי הליכות של שעה... אבל הדרך לרדת היא תזונה מאוזנת... אתה חייב להיות במאזן קלורי שלילי, לשמור על כל ביס וביס שלך ולזכור שאם הכנסת משהו מיותר לפה אתה תשלם על זה ביוקר!!! אם אתה תרצה טיפים בנושא אתה יכול לפנות אליי לאיסי 327213
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() אתה שוקל כולה 70 קילו איזה שומן יכול להיות?
בכל מקרה דיאטה.. אבל לא דיאטה סתם מפגרת בלי לאכול תקרא קצת מאמרים פה באתר דיאטה נכונה.. גרעון קלורי של 300 400 קלוריות בלי לחשב את האירובי.. ושרוב הקלוריות יהיו מחלבונים וכמובן אירובי שזה ריצה או הליכה לפחות 3 פעמים בשבוע בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושוקל 72 !!!! ואתה שואל איזה שומן יכול להיות ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() 3 פעמים בשבוע תרוץ, כמה שיותר זמן ואיזה שעה שאתה רוצה...
שמעתי שמומלץ שממש חם או כשממש קר וככה שורפים יותר קלויריות.... אבל זה שמעתי !
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אני רוצה לבנות לי מין תוכנית קטנה כזאת :
ריצה אני יעשה 3 פעמים בשבוע : יום א' - מחר יום ג' - יום ה' - אני ירוץ במשך 45 דקות .. זה טוב ?? ובקשר לתזונה... אני לא יודע ... תנו לי תפריט בבקשה ... ![]() וניר אתה שואל איזה שומן יכול להיות ? הנה סתכל : http://www.siz.co.il/up.php?file=vtylz2cne5mw.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ריצה תעזור אבל לא בהכרח תרזה בגללה.
אתה חייב לשלב תזונה נכונה בנוסף לריצה/הליכה
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו אין קסמים תעשה קרדיו ותאכל נכון. זמן טוב לרוץ ולעשות קרדיו זה בבוקר שאתה מתעורר לפני שאכלת משהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תעשה כמה שיותר אירובי ותאכל פחות ממה שהייתה רגיל ותאכל ארוחות מסודרות !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה תודה חברה .
בניתי לעצמי תפריט וסידור ריצה כל בוקר 3 פעמים בשבוע... איזה גבר אחד עזר לי בפתריט אז הוא אמר שהגוף שלי בערך שורף 2400 קלוריות אז אני צריך לאכול בסביבות ה1800 קלוריות אז בניתי לי תפריט חמודה כזאת .. אם מישהוא ירצה לראות אני יכתוב פה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |