|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי להשתמש בתקופה האחרונה ב leg drive( חשוב לי לציין שאני לא עושה את זה בהגזמה , אני לא מרים את התחת באוויר )
עכשיו , מן הסתם אסור להקפיץ את המוט על החזה כי הוא נותן לך תנופה וככה אתה מרים פחות. אבל גם leg drive נותן לך תנופה , אז מה ההבדל באמת בין שתי האופציות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא בתחרות ליפטינג נכון? אם אתה עושה לג דרייב כל עוד אתה לא מקפיץ על החזה כלומר המוט קופץ ועובר את הנקודה הקשה של הלחיצה (ואז אתה לא מתרגל ממש את כל הלחיצה) אז חבל על התרגיל, אבל בלג דרייב אתה עדיין עובד בטווח המלא בלי "להקפיץ" , הרגל פשוט נותנת לך להוציא יותר כוח מהגוף בגלל הכיווץ וכאילו תנופה שאתה מקבל מהרגל אבל באיזור של החזה והטווח של הלחיצה הכל נשאר אותו דבר , אז זה בסדר.
תלוי מה המטרות שלך מהלחיצה , אם אתה לא מתחרה אין בעיה שתעשה לג דרייב תשתדל רק להשאיר את התחת על המיטה זה הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני משאיר את התחת על המיטה
ותודה רבה על התשובה עכשיו זה ברור לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר אנחנו פה אז יש לי עוד שאלה חח.
אני אישית בדחיקת חזה מוריד את המוט עד שזה נוגע בחזה , אבל אני יודע שיש כאלה שאומרים שלא צריך להוריד השאלה מה ההיתרונות ומה החסרונות של זה. אם תוכל להסביר לי או אפילו מישהו אחר שמבין בזה , או פשוט לתת לי מאמר ( באנגלית או עברית לא ממש משנה לי ) שמדבר על זה , אני יודה לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרת כולם היו עומדים סטטית עם 250 קילו בידיים וגדלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=_QnwAoesJvQ
תשמע את דייב טייט מסביר על זה. צריך להוריד עד החזה כי זה פשוט לנצל את כל הטווח תנועה של התרגיל, ככה מחזקים את כל השרירים שקשורים לתרגיל , מחזקים את המפרקים והגידים, מתגמשים וכו וכו'... אין שום חסרונות בלעשות טווח תנועה מלא בתרגיל, רק ייתרונות. נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 14-06-13 בשעה 12:53. סיבה: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא מסביר את עשיית התרגיל בצורה שלא הכרתי. להצמיד מרפקים וכו'.. כשמדריכים אחרים שראיתי, כמו מארק ריפטו ועוד.. מסבירים שהמרפקים פתוחים יותר וכו.. אז איך באמת עושים? וכך גם בעוד תרגילים, כמו סקווט- חלק עושים עם הגבהה מתחת לעקב, חלק בלי. אז איך אני יודע ממי ללמוד ומה הצורה הנכונה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט תלמד מריפטו זה בסדר, רק צריך להבין בין ההיבאר לבין לאובר.
לחיצה זאת לחיצה, הכל תלוי במה אתה רוצה להוציא מהתרגיל אבל כל עוד המוט נגע בחזה ובעליה המרפקים התיישרו עד בסוף זה בסדר (אם אתה לא ליפטר,קרוספיטר,אתלט מאיזה סוג אז זה לא כל כך משנה לך...) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בחיטוב מאנשים שבאמת מבינים | shayetet13 | תזונה ותוספים | 3 | 06-04-10 16:46 |
3 שאלות חשובות מאוד- אני מבקש רק אנשים שבאמת מבינים | beerdude | אימונים | 14 | 01-05-08 11:51 |
שאלה לאלו שבאמת מבינים בהיבט השלילי בתוספי חלבון | Zigi4u | תזונה ותוספים | 11 | 21-12-07 03:47 |
יעוץ דחוף!| ולאלה שבאמת מבינים | paruz | אימונים | 13 | 31-10-07 12:54 |