|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אנשים
אני חדש פה אני בערך חצי שנה במכון ו3 חודשים מהם לא עבדתי נכון ורק בחודשיים האחרונים אשכרה התמדתי ואני רואה תוצאות. עכשיו יש לי כמה בעיות עיקריות. 1: על הבטן אני עובד כבר המון זמן והיא חזקה לאללה אבל אני לא רואה ריבועים של ממש, יש לי אחוז שומן נמוך אני 177 ושוקל 74-75 משו כזה אולי תתנו לי תוכנית אימונים לבטן שתוך פרק זמן מסויים אני אשכרה אראה תוצאות? תודה אם תוכלו. 2:החזה זה החלק שאני הכי אוהב בגוף והוא מתפתח יפה אבל יש בעיה אחת, אני חושב שיש הפרש משמעותי בין החזה העליון לחזה התחתון שלי. החזה התחתון שלי מתנפח ולעומת זאת בחזה העליון יש לי מין חור כזה כאילו אין שם שריר! וזה יוצר כזה קו שמפריד בין החזה העליון לחזה התחתון ככה שלא יוצא ריבוע מושלם של חזה אלא משו בין עיגול לריבוע. התרגילים שאני עושה בחזה הם: שיפוע חיובי,שלילי וללא שיפוע במוט האולימפי (לחיצת חזה) 3 סטים מכל תרגיל ו8 חזרות בכל סט- זה מספיק? לאימון של Abc? 3:הדבר שהכי מציק לי הגוף שלי נראה טוב חוץ מהתחת. לא משנה כמה אני רץ או שורף קלוריות אני לא מצליח לחטב את התחת שיירה יפה ולא גוש שומן כזה- אין עושים את זה? כמובן שאני רץ אני חושב שצריך לחטב אותו בתרגילים כלשהם. אבל איזה? זה חשוב לי ותודה רבה. Beerdude |
![]() |
![]() |