|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המאמן שלי הביא לי לרגליים:
סקוואט לחיצת רגליים פשיטת רגלים תאומים בן 15 משקל 66 מתאמן abc אני יכול להוריד משו או שהכל צריך לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אין צורך לעשות פשיטת ברך אחרי סקוואט וגם לחיצת רגליים(אחלה דרך לדלקת מעומס יתר בגיד של ה4 ראשי או לחילופין חוסר פרופורציה בין הירך הקדמית לאחורית)
בנוסף אתה לא צריך לעשות abc ברמת האימונים שלך, אלא fbw או במקרה הגרוע ab
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן משו כמו שנתיים 5 פעמים בשבוע abc . אז מה לעשות רק סקוואט ותיאומים זה מספיק ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ותק בחדר כושר לא אומר שאתה לא מתאמן מתחיל.
יש לי הרבה אנשים מבוגרים שמתאמנים 10 שנים ועושים בנץ' פרס 60 קילו בקושי רב, כי הם בחיים לא התקדמו באמת. אתה שוקל 66 וסביר להניח שאתה לא עושה אף תרגיל בחדר כושר במשקל חופשי עם יותר מ80 קילו. לפי הגדרה אתה מתאמן מתחיל, כמו 90% מהאוכלוסיה של המתאמנים שמתאמנים כמה שנים בחדר כושר, אבל עלו 5 קילו מאז שהתחילו להתאמן. במשקל ובגיל שלך סביר גם שבלי אימונים היית עולה 10 קילו רק כי אתה עוד גודל הדבר הטוב ביותר בשבילך יהיה לא להגזים בתרגילים, להתמקד בתרגילים החשובים ובאמת לעשות אותם כמו שצריך
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון רגליים ללא שימוש בכפות רגליים | ניר.מ. | פיתוח גוף-כללי | 4 | 22-07-09 12:00 |
לכל מבקשי התמונות רגליים עידכון רגליים קטן | Eliran_M | גלריות הגולשים | 38 | 16-06-09 20:24 |
רגליים | Samsung | גלריות הגולשים | 11 | 20-05-08 20:47 |
רגליים רגליים או רגלים ידיים.. | mgdown | אימונים | 1 | 19-07-07 12:48 |
רציתם לראות רגליים אז הנה רגליים-גם סרטון | MagneZium | גלריות הגולשים | 22 | 06-12-06 16:04 |