|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() תקשיבו זה משגע אותי. באמת שאני מנסה לעשות עם גב ישר אבל זיןן אני לא מצליח. יכול ליהיות זה בגלל העקמת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא נראה לי
כמה משקל תה שם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() 160 בינתיים. הקטע שזה לא קשה אתה מבין גם במשקלים קלים זה ככה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תראה שוב את הקטע על הדדליפט של ריפטו
תוריד משקל תתרגל עוד קצת טכניקה, מקסימום אם לא עוזר תקבע עם אביב יום אחד שיסתכל על איך שאתה עובד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() הוא ראה כבר. הוא אמר שהגב שלי עגול אבל אני מודה לזה ובאמא שלי אני מנסה אבל לא מצליח. וכמה אני יכול להוריד? אני גם ככה לא ממהר לעלות משקלים בדדליפט כדי לשפר טכניקה אבל פשוט לא מצליח לשמור על גב ישר לעזעל :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איגור כל עוד תשמור על החזה בחוץ ומכווץ זה לא אמור לקרות, בעיקרון אין בעיה למשוך עם גב עגול הבעיה שהסיכון לפציעה הוא גבוהה. אני לא יודע ממה יש לי את זה אבל הטכניקה שלי של הדד ליפט חרא בלבן ואני פצוע ושבועיים לא יכול לעשות דדליפט כמו שצריך ועכשיו אני עובד על הטכניקה טוב טוב עם 60 קילו כדי לסדר את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() יפה נדב צ1ר
תשובה מפורטת אנו שמחים שאתה חבר ב - Team israelbody ופעם הבאה שתגיד שאני עושה דדליפט עם רצועות אני לא יודע מה אני אעשה לך .......... נ.ד.ב צ.1.ר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא הייתי אני אתה מתבלבל...הדדליפט שך סבבה דווקא הסקוואט והבנץ היו שנויים במחלוקת קצת.
קיצר הלכתי לאכול 600 גרם איפשהו, שיהיה לילה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() לל"ט...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אתה צריך יום אחד לקחת אותי מהרגע שאתה עושה חימום שאני אשב איתך איזה 7-8 דק' והכל מסודר
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לגבי דדליפט.. | haimd1 | אימונים | 3 | 12-01-11 16:15 |
דדליפט לבדיקה (4 חזרות כשל ב5) | benny_b518 | פורום אימוני כוח | 4 | 11-11-10 00:56 |
שאלה (שוב) לגבי הסטיף לג דדליפט | מרציאנו | אימונים | 1 | 30-03-09 23:33 |
שאלה לגבי דדליפט | haas | אימונים | 29 | 05-11-08 18:54 |
שאלה לגבי דדליפט? | Nightingale | אימונים | 6 | 09-12-06 14:08 |