|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שעות של דיבורים עם קרובים ובני משפחה..(הכל בזכות אמא קרציה), רציתי לשאול אם יש מצב שההורים שלי צודקים:
אני צורך 80 גרם פחמימות ביום רוב הקלוריות מגיעות מחלבונים ובערך 50 גרם שומנים (אני שוקל 75). רוב הפחמימות שלי מגיעות מירקות(ובערך 4 פרוסות לחם קל). גרעון קלוריות של 500. יכול להיות שהתפריט הזה "דופק" לי איברים פנימיים, מעכב גביהה או משהו? ואם אפשר לצרף מאמר ביחד עם התגובה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לגדילה לא נראה לי,בקשר לפחממות תעלה ל-לא פחות מ200גרם פחממות.
תעשה חיטוב איטי ויעיל(ככה תאבד גם קצת מסת שריר )חוץ מיזה אמרתה שאתה שוקל 75קילו תעלה לפחות ל80~85 ואז תעשה חיטוב. (ואני במקומך לא הייתי מקשיב למה שדודים ומשפחה אומרים ברוב הפעמים אין להם מושג מכלום)(בפיתוח גוף כמובן,בשאר הדברים כן תקשיב xd)
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני חושב כמוך, הם באמת לא מבינים כלום וזה מה שמעצבן אותי, בגלל זה ביקשתי אם אפשר מאמר :]
ולמה 200 גרם פחמימות ביום? אם אני לא טועה הגוף צריך להפיק אנרגיה משומן בחיטוב, לא מפחמימות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 80גרם זה קצת למה לך להרעיב את עצמך אתה לא הולך להתחטב עד העצם ובתוך חודש זה לא שאתה הולך להתחרות.
200גרם פחממות זה מכובד.אבל אל תעשה חיטוב מ75 תעלה ל80-85 קילו ואז תעשה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מגיע ל-80 גרם אתה צריך כל כ-4-5 ימים לעשות העמסת פחמימות. חובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה 75קילו אני בטוח שאתה מתחת ל14% שומן אז מה אתה דואג.אתה לא שמן
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובכלל כמה אתה חופר פה לך תקרא קצת ואז תחזור לפה. בכל חיטוב חובה העמסה.. זה שאתה חושב שלא זה כבר משהו אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמונה וגם בניסיון לפריסת גב אפשר לראות את השומן במותתניים: http://img4.imageshack.us/my.php?image=img1179b.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הוא התכוון אם הוא על 80 גרם פחמימה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב יש לי עוד שאלה, בנוגע לערך גליקמי. במאמר מסויים רשום את זה:
הערך הגליקמי הינו מדד למהירות ספיגת הפחמימה במע' העיכול ועליית רמת הסוכר בדם ביחס של מהירות ערך הסוכר. ככל שהערך הגליקמי גבוה יותר, רמת הסוכר תעלה יותר מהר אך גם תרד מהר. במצבים אלו הגוף נוטה יותר לאגור שומן. ובאשכול שיש בדביק, m0she רשם ככה: שאלה - אז במאסה אני יכול להרשות לעצמי פחממות עם GI II גבוה כחלק מהתפריט ללא שום חשש? תשובה של m0she - גם בחיטוב. רק תדאג למספיק סיבים. אז אפשר לצרוך פחמימות פשוטות בחיטוב או לא?(נגיד שכן אכלתי ארוחה עם ערך גליקמי נמוך לפני) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן אתה יכול לצרוך פחמימות פשוטות בחיטוב כל עוד אתה צורך מספיק סיבים !! בגלל שהסיבים מורידים את הערך הגלימיקי הגבוה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי 50יום על 50גרם פחמימה וכל 9יום עשיתי העמסה וגבהתי בסנטימטר
![]() אתה יכול לאכול פחמימות פשוטות, אבל תשלב עם זה שומן (איכותי). (והכי חשוב שיהיה לך מספיק סיבים בתפריט) מומלך בחיטוב שהפחמימות היו לפני ואחרי האימון (אם זה דל פחמימות) ואחרי האימון פחמימה עם ע"ג גבוה (בלי שומן אחרי אימון). |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|