|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל הזמן הפנוי לאימונים השבוע יום חמישי אני עושה אימון חזה נוסף והחלטתי לגוון קצת ובמקום לפתוח את האימון עם הדחיקה במוט הקבועה (180) לעשות דחיקה עם דמבלים.
כמה שאלות: מה ההבדל בין דחיקת חזה במוט לבין דחיקה עם דמבלים? יש הבדל כלשהו באופן שזה עובד על החזה או על חלק מסויים בשריר? מה החסרונות של הדמבלים מול המוט ומה היתרונות? מה יותר ממליצים/כדאי? בקשר למשקל, אם נגיד מישהו דוחק עם מוט משקל כולל של 120 ק"ג לדוגמה אז בדמבלים הוא יעשה 60 ק"ג כל יד? זה שונה נכון? בדמבלים מעמיסים פחות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע בדיוק מה ההבדלים אבל יש במייצבים אבל אני לא רוצה להגיד לך סתם ושיצאו עליי פה אז רק תדע שיש הבדל ואני יגיד לך אישית מה אני עושה ... כי יוצא לפעמים שאיזה הר בא ומחליט להקים מחנה איפו שהבנץ' פרס(שם עושים סקוואט דד ליפט וכל מיני כאלה והוא עושה את כל האימון שלו שם אז אין כ"כ סיכוי לקבל את המקום)
אז אני לוקח בדאמבלים האמת, אני אוהב יותר בדאמבלים כי אני מרגיש יותר את התנועה גם במוט זה אחלה אבל יש משו אחר ... ובקשר למשקלים אי אפשר לעשות מה שאמרת זה לא נראה לי הגיוני כי גם בלחיצת חזה במוט, המוט גם שוקל ולא מרגישים את זה כ"כ ... בשורה התחתונה , תגוון לא יקרה כלום וזה רק יועיל לך תעשה פעם שלושה שבועות רק דאמבלים ואחרי זה מוט ... בהצלחה ..!!
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יש הבדל במייצבים...בגלל זה עם מוט אפשר לדחוק יותר משקל....אבל בדאמבלים א]שר לבצע יותר טווח תנועה..אני אישית מעדיף דאמבלים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בדאמבלים יש קצת יותר טווח תנועה, טווח תנועה שאי אפשר להגיע אליו בלחיצת חזה במוט
בדאמבלים הכי כיף זה ממש למתוח את החזה בכל חזרה, יש אחרי זה פאמפ מטורף
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() מגוון. עושה הרבה בשיפוע עם דמבלים.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני, בתוכנית הקבועה שלי של חזה יש דחיקה בשיפוע חיובי עם דמבלים. עכשיו אני אנסה גם לעשות דמבלים ללא שיפוע.
ועוד משהו: גם לכם קורה שיש כאבים בכתפיים (אצלי זה בעיקר כתף שמאל) כשדוחקים חופשי בחזה עליון? כנראה שהשיפוע שם גדול מידי או לא יודע מה אבל אני כבר הרבה מאוד זמן עושה את התרגיל בסמית משין עם ספה שאני יכול לעשות בה שיפוע קצת יותר נמוך וככה אין לי כאבים בכלל בכתפיים. לעוד מישהו זה קרה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
ולמה אתה עושה חזה עליון בסמית משין? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי יום אחרי אימון כתפיים. והסברתי כבר שבסמית לא כואבות לי הכתפיים. אני לוקח ספסל שאפשר לכוון אותו לזווית קצת יותר קטנה מההספסל הקבוע של חזה עליון והכתפיים לא כואבות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טווח התנועה בדאמבלים רחב יותר, המלצה - תגוון.
![]() |
#11 |
|
![]() אני אישית בדאמבלים עושה הרבה פחות משקל מבמוט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אז תעשה את זה ?? מה הבעיה אם ב45 מעלות הכתפיים כואבות אבל ב-30 מעלות הם לא עדיף לך 30 מעלות בעיקרון שניהם זה על חזה עליון...
![]() |
#13 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() smells like bullshit
![]() |
#15 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית משלב , מדי פעם דאמבלים מדי פעם מוט.
ממה שאני מרגיש אז הדאמבלים עובדים עליי יותר טוב , יום אחרי אימון חזה עם דאמבלים כל היד אחורית וכל החזה שלי תפוסים כאילו התחלתי להתאמן רק אתמול. עם מוט החזה נתפס בקטנה אבל אני לא יודע למה אני מרגיש שעם מוט זה בדיוק כמו דחיקה במכונה של חזה...מעדיף דאמבלים באופן אישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינה מחקרית, הוכח כי עבודה בדאמבלים מפתחת יותר כח מעבודה עם מוט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להראות לי ת'מחקרים?
![]() |
![]() |
#19 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כי אם כן,מדובר בסך הכל באיזה תרגיל השריר בא יותר לביטוי במהלך הביצוע ,לא באיזה תרגיל בונים יותר כח.
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קשה לי להאמין, עם דאמבלים יש הרבה יותר משחק של מייצבים ויותר טווח, זה משמעותית מפחית את המשקל שתשתמש איתו
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|