|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה:
חזה: לחיצות חזה (בלי שיפוע) 3x8 פרפר 2x12 גב: חתירה כבל בישיבה 3x8 פולי עליון רחב 2x8 אחורית: לחיצה צרפתית במכונה (ישיבה) 2x8 כתפיים: הרחקת כתף משקולות חופשי 2x8 רגליים: לחיצת רגליים מכונה 3x8 פשיטת ברכיים 2x12 קדמית: כפיפת מרפק במכונה 2x12 בטוח יש תרגילים טובים יותר או אפילו לגוון. כתפיים ניסיתי במכונה זה הרג לי את הכתף _הרחקת כתף כלפי מעלה). אחורית שיניתי מפשיטת מרפקים כבל מוט v |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה הותק שלך?
אם אתה מתחיל הייתי הולך על starting strengh (שעכשיו אני מצטער שלא התחלתי איתו את האימונים שלי). אם יש לך ותק של יותר משלושה חודשים הייתי הולך על 5x5, אני עובד בה עכשיו ואני מאוד מרוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה מתאים לחיטוב?
בעיקרון הייתי תקופה ארוכה מתאמן הפסקתי לכמה חודשים עכשיו אני חוזר מאוד רוצה להוריד כרס שהצטברה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אז אני אבנה לך תוכנית כמו שצריך: חזה- לחיצת חזה 3x8 לחיצת בשיפוע עליון בדאמבלים 2x10 גב- בנט אובר רואו 3x8 מתח רחב 3x12 רגליים- כל אימון תחליף, אימון אחד סקוואט ואימון שני דדליפט 12,10,8,6 לאנג'ים 3x10 כתפיים- מיליטרי פרס 3x10 בטן- פעם-פעמיים בשבוע 3x12 כפיפות בטן בשיפוע (תוסיף משקל אם קל לך) נערך לאחרונה על ידי the animal, 16-10-08 בשעה 19:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הינה אחי fbw לחיטוב
חזה *לחיצת חזה במוט חופשי ללא זווית – 2X6 *לחיצת חזה בשיפוע חיובי – 1X8 גב *משיכת פולי עליון רחב לחזה – 2X4 *חתירה בישיבה 1X6 רגליים *סקוואט– 6X2 *כפיפות רגליים – 2X8 יד קדמית *כפיפות ידיים על כסא הכומר/פריצ'ר – 10X2 יד אחורית *לחיצה צרפתית – 12X2 כתפיים לחיצה מאחורי הראש – 10X1 הנפות לצדדים – 1X10 בטן 3 תרגילים[כל תרגיל 2X12] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ^ הייתי מוסיף איזה 2 סטים לקדמית ואחורית גם...
ומהרגליים מורידד- 7 סטים זה המון אחי
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
מסכים לגבי הרגליים, תוריד סט מהלאנג'ים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בידיים אני מרגיש מאוד חלש.
בהתחלה הייתי עם משקולות חופשי אבל הרגשתי שאני לא מתקדם בזה אז עברתי למכונה... מתח אני שונא!! בקשר לחזה: איך מקבילים רחב במקום פרפר? יותר טוב? ומה לגבי באמת מה שהציעו לחיצה בשיפוע עליון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מקבילים יהיה מצוין במקום פרפר
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פרפר זה חזה תחתון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עובד בעיקר על הסיבים התחתונים שבחזה, כמובן שזה תלוי בשיפוע.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|