|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() A:
בנץ' פרס 5X5 חיצת חזה בשיפוע עליון עם משקולות בודדות 3x12 פרפר משקולות בשכיבה\מכשיר פרפר 3X10 פשיטת ידיים עם כבל\מוט V (תלת ראשי) 3X10 KIKBACK עם משקולות יד 3X12 מקבילים 3X15 B: דדליפט 5X5 פולי עלון מוט ארוך 4X8 (אולי כדאי לעשות 5 סטים?) T-BAR\ bent over row מחליף ביניהם מידי פעם 3X8 תרגיל אופציונאלי משקולת מעבר לראש בשכיבה 3X10 כפיפת מרפקים עם מוט W בכיסה כומר 4X8 פטישים עם משקולות יד 4X8 תרגיל אופצינלי כפיפת מרפק עם משקולות יד בעמידה 3X20 (כל יד 10 כאילו) C: סקוואט 5X5 כפיפת ברכיים על הבטן (השריר האחורי) 4X10 פשיטת ברכיים במכשיר (ישיבה) 3X12 לחיצת כתפיים בעמידה (מיליטר פרס) 5X5 הרחקת ידים משקולות\עבודה עם רצועות בפולי 3X8 (כמה אתם ממליצים לעשות פה?) מה אתם אומרים על התכנית הזו? אני מתכוון לעבוד ככה: ABCXXABC שימו לב שבכל אימון יש 5-6 תרגילים, מידי פעם מחליפים עם התרגילים האופציונליים שהוספתי ברשימה. אני זה מהאשכול של A-E אם זוכרים, בינתיים עם אני מוט פלוס 17.5 יציב בבנץ' פרס בכל צד. אימון אימון A הבא שואף להוסיף עוד 2.5 כל צד ולדחוף 60 קילו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה כבר טיפה יותר נורמלי אפילו שלדעתי עדיין היה עדיף בנתיים AB קלאסי.
ותיקון קל ביד האחורית : מקבילים חייב להיות ראשון ורק אחרי זה התרגילים האחרים תלמד חוק : תרגיל מורכב/תרגיל משקל גוף תמיד יהיה ראשון ורק אחרי זה תרגיל מכונה או תרגיל מבודד. ודבר שני תוריד את ה KICKBACK הזה. תוסיף skullcrusher או close grip bench press. בחזה הייתי ממליץ לך להוריד את הפרפר ולשים : pullover or crossover |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ומה אתה אומרעל הפולי עליון? כמה סטים לעשות? אולי להוריד חזרות? אני חייב להתחזק בחלק הזה, אני לאמצליח לעשות אפילו מתח אחד.
אולי בכלל כדאי לעבוד בגרביטרון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית כשאני עושה מכונה כלשהי ( שזה תמיד!!! בסוף אימון של אותו חלק בגוף ) אני נוטה לעשות 10-12 חזרות!!! 8 חזרות הרבה פחות אפקטיבי שזה מגיע למכונה
אז תחליף את ל 10-12 חזרות ולדעתי אין צורך ב 4 סטים , תעשה 2-3 סטים ותגוון בעוד תרגיל כלשהו. שאני התחלתי להתאמן עשיתי בגרביטרון הזה לתקופה קצרה , עד שהרגשתי שהתחזקתי ( לא בגלל המכונה הזאת אלא בכללי ) ואז עברתי למתח חופשי. אז בגדול כן תכניס את הגרביטרון הזה ואיזה פעם בשבוע תראה אם אתה מסוגל לעשות מתח. ברגע שאתה מצליח תמשיך משמה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז עם השינוים הרלוונטיים יוצא משהו כזה:
A: בנץ' פרס 5X5 חיצת חזה בשיפוע עליון עם משקולות בודדות 3x12 קרוסאובר 3X10 פשיטת ידיים עם כבל\מוט V (תלת ראשי) 3X10 מקבילים 3X15 skulcrusher 3X12 B: דדליפט 5X5 גרביטרון 4X8-10 T-BAR\ bent over row מחליף ביניהם מידי פעם 3X8 תרגיל אופציונאלי משקולת מעבר לראש בשכיבה 3X10 כפיפת מרפקים עם מוט W בכיסה כומר 4X8 פטישים עם משקולות יד 4X8 תרגיל אופצינלי כפיפת מרפק עם משקולות יד בעמידה 3X20 (כל יד 10 כאילו) C: סקוואט 5X5 כפיפת ברכיים על הבטן (השריר האחורי) 4X10 פשיטת ברכיים במכשיר (ישיבה) 3X12 לחיצת כתפיים בעמידה (מיליטר פרס) 5X5 הרחקת ידים משקולות\עבודה עם רצועות בפולי 3X10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שלא הבנת אותי.
היד האחורים שלך לא מסודרת נכון. מקבילים 3X15 skulcrusher 3X12 פשיטת ידיים עם כבל\מוט V (תלת ראשי) 3X10 ודרך אגב לא רואה שום סיבה לעשות מקבילים 15 חזרות וגם ל SKULLCRUSHER לא צריך 12 בסקולקראשר תעשה 8-10 ובמקבילים מספיק 6-8 ואם זה קל לך אז פשוט תוסיף משקל. גם הגב שלך לא מסודר נכון. דדלייפט ראשון ואחרי זה bent over rows ורק אחרי זה הגרביטרון הזה תמיד תדע לסדר את האימון שלך שהתרגילים מסודרים מהקשה לקל ( שאם תחשוב על זה , זה הגיוני ) חוץ מזה , זה בסדר גמור |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז גם המכשיר שאתה עושה בו ליד האחורית זה משקל גוף לא? כי אתה מוריד את הידיים למטה.
נו תהיה רציני...משקל גוף משמועו משקל גוף! בגרביטרון אתה לא משתמש בכל המשקל גוף שלך. זה סוג של מכונה ומכונה די קלה וטיפשית תשאיר את זה לסוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק שאלה טיפשית אחרונה חביבה לבינתיים, זו תכנית לבניית כוח סבירה ובילדינג נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית לא אוהב להיכנס למושגים האלה יותר מדי. אני יותר מאמין בהתמדה ובתזונה נכונה.
משם מגיע כל העניין של פיתוח הגוף , פשוט תדבוק בתוכנית הזאת והכי הכי חשוב...תעלה משקלים תמיד! אם אתה רואה שאתה נתקע במשך תקופה של נגיד שבועיים שלוש אז כנראה שאתה לא אוכל מספיק או לא ישן טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שינה טובה זה 7 שעות בערך לא? בינתיים עשיתי סבב אחד, עשיתי בנץ' עם 17.5 בכל צד, דדליפט לימדו אותי רק עכשיו אז אנ יעושה עם 10 בכל צד, מיליטרי פרס עם 5בכל צד (רק התחלתי..), סקוואט 10 כל צד. להעלות בכל תרגיל כל אימון משהו כמו 2.5 קילו בכל צד, נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() 7 שעות מינימום!
בנץ ופרס מעלים 1.25 כל צד ( אין מצב שאתה תצליח לעלות 2.5 קילו כל צד...) סקוואט דדלייפט ובנט אובר פרס אתה יכול לעלות 2.5 כל צד בכיף. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שינת צהריים | amir19 | אימונים | 11 | 10-06-09 01:25 |
דחוווווף תכנת פריצה לתכנה messanenet!!!!!!!! | gonen | פיתוח גוף-כללי | 4 | 24-08-08 16:39 |
דרושה תכנת הורדה של Rapidshare | Danzig | פיתוח גוף-כללי | 4 | 11-11-07 00:30 |
לגבי תכנת למידה | YONI | אימונים | 5 | 15-10-06 22:40 |