|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עקרונית:
אם אתם בחדר כושר ובזווית העין אתם רואים מישהו שמבצע תרגיל לא טוב, לא עיניין של לרדת רק לחצי סקוואט לדוגמא, אלא לעלות בסקוואט עם גב מכופף קדימה, זאת אומרת מתאמן שבסוף יכול לפגוע בעצמו. (לא ספציפית רק סקוואט, אני רואה את זה הרבה בבנץ' פרס) האם אתם מעירים לו? מנסים לעזור איכשהו? מידע: יש למישהו רעיונות לתרגילים לשיפור הלחץ התוך ביטני? חיזוק חגורת הגב הטבעית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה סקוואט ודדליפט בלי חגורה זה יחזק לך את.הcore לגביי ההיערות אני מנסה לעזור מי שמוכן להקשיב סבבה מי שלא אני עוזב אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחפש תרגילים לחיזוק החגורה הטבעית בתור תרגילי עזר לסקוואט ודדליפט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לקחת את העצה שלי או לא לקחת...יש מליון תרגילים לחיזוק הcore . אבל לתת לגוף להתמודד עם משקלים כבדים בלי ציוד חיצוני זה התרגיל הכי טוב שיש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני למדתי להכיר אנשים על פי אופן האימון שלהם.
אני יודע לזהות מי יקבל את ההערה כביקורת בונה ומי ישראלי שיודע הכל, לא תמיד אני מדייק בזיהוי.. מה שכן, אני מתמיד לבוא לחדשים, להציג את עצמי, לאחל בהצלחה ולהגיד שאם הוא צריך עזרה שיפנה אליי. קצת נראה כאילו שאני מתחיל איתם, אבל אני חי עם זה.
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Eitan davidovich בפייסבוק
תמונת פרופיל עם 2 בנות, עושים פרצוף מוזר ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() למה לא? למה לא לעזור לאנשים איזה סיבה יש? אני רואה בן אדם שלא מבצע משהו כמו שצריך [במידהו אני באמת יודע על מה אני מדבר] אז אני האיר לו. וזה קורה לי די הרבה שאני רואה אנשים ועוזר להם כי אחרי הכל לעזור לאחרים זה גם לשנן סוג של ידע וידע זה כח אז you know
עם ישראל ערבים זה לזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוות דעת עקרונית לגבי אימון בחדר כושר | mottioh | אימונים | 4 | 13-10-12 17:57 |
שאלה לידע | shahar123 | תזונה ותוספים | 2 | 03-01-11 16:59 |
סתם שאלה לידע כללי | POPOIUY6Y | פיתוח גוף-כללי | 5 | 06-01-10 17:31 |
שאלה עקרונית ויותר מזה | blackbimer | תזונה ותוספים | 7 | 11-06-08 22:25 |
Bullet - שאלה אחת עקרונית לאחר קריאת הנעוצים | eumail20000 | תזונה ותוספים | 9 | 26-04-07 15:12 |