![]() |
שאלה עקרונית ושאלת מידע
עקרונית:
אם אתם בחדר כושר ובזווית העין אתם רואים מישהו שמבצע תרגיל לא טוב, לא עיניין של לרדת רק לחצי סקוואט לדוגמא, אלא לעלות בסקוואט עם גב מכופף קדימה, זאת אומרת מתאמן שבסוף יכול לפגוע בעצמו. (לא ספציפית רק סקוואט, אני רואה את זה הרבה בבנץ' פרס) האם אתם מעירים לו? מנסים לעזור איכשהו? מידע: יש למישהו רעיונות לתרגילים לשיפור הלחץ התוך ביטני? חיזוק חגורת הגב הטבעית? |
תעשה סקוואט ודדליפט בלי חגורה זה יחזק לך את.הcore לגביי ההיערות אני מנסה לעזור מי שמוכן להקשיב סבבה מי שלא אני עוזב אותו
|
אני מחפש תרגילים לחיזוק החגורה הטבעית בתור תרגילי עזר לסקוואט ודדליפט.
|
אתה יכול לקחת את העצה שלי או לא לקחת...יש מליון תרגילים לחיזוק הcore . אבל לתת לגוף להתמודד עם משקלים כבדים בלי ציוד חיצוני זה התרגיל הכי טוב שיש
|
אני למדתי להכיר אנשים על פי אופן האימון שלהם.
אני יודע לזהות מי יקבל את ההערה כביקורת בונה ומי ישראלי שיודע הכל, לא תמיד אני מדייק בזיהוי.. מה שכן, אני מתמיד לבוא לחדשים, להציג את עצמי, לאחל בהצלחה ולהגיד שאם הוא צריך עזרה שיפנה אליי. קצת נראה כאילו שאני מתחיל איתם, אבל אני חי עם זה. |
ציטוט:
|
Eitan davidovich בפייסבוק
תמונת פרופיל עם 2 בנות, עושים פרצוף מוזר :) |
למה לא? למה לא לעזור לאנשים איזה סיבה יש? אני רואה בן אדם שלא מבצע משהו כמו שצריך [במידהו אני באמת יודע על מה אני מדבר] אז אני האיר לו. וזה קורה לי די הרבה שאני רואה אנשים ועוזר להם כי אחרי הכל לעזור לאחרים זה גם לשנן סוג של ידע וידע זה כח אז you know
עם ישראל ערבים זה לזה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ