|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אני מתחיל עכשיו
ss על מה התרגילים עובדים בגוף דדליפט- סקוואט- בנץ פרס- מילטרי פרס- אני צריך לדעת על מה בדיוק זה עובד על כל דבר בגוף תודה חברים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() על הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שביחד הם פועלים על הכל
אני שואל כל אחד בנפרד |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר נראה לי אני גם אעשה כפיפות בטן אם זה ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול, אבל אם אתה עם טכניקה נכונה אתה לא צריך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא רק שהבטן קצת מייצבת.
היא עובדת מאוד חזק בדדליפט בסקוואט ובפרס. חוץ מזה, אם אתה מקשיב לריפטו הוא גם אומר שאפשר לוותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שרירי הבטן לא צריכים אימון אפקטיבי כמו האחרים לכן בדדליפט הבטן עובד מספיק חזק
הרבה אנשים גם עושים דדליפט אי סימטרי כדי להגביר את מאמץ הבטן(אני אישית לא ממליץ על זה למתאמן המתחיל) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עבודה איזומטרית נטו כמייצב עד כמה שידוע לי.. תוכל לחדש לי ? למה אתה חושב שהבטן לא צריכה אימון אפקטיבי כמו האחרים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() הבטן נבנתה לי מסקוואט ודדליפט כמו שהיא לא נבנתה משום אימון בטן מפגר שעשיתי
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש המון מחלוקות לגבי שרירי הבטן אני בעד לאמן את שרירי הליבה וגם את הישר בטני והאלכסונים אבל בינינו זה לא חובה לאמן כשיש לך תכנית עצימה כ"כ כמו ss בדיוק מאותה סיבה שלא תאמן יד קדמית קל וחומר שלא תאמן את הבטן ותכנית הss בנויה על כך שבתרגילים המורכבים שאתה עושה עם משקל כ"כ גבוה תגיע להפרשה גבוהה של ההורמון הגברי וגם הורמון הגדילה ובכך תגדיל מסת שריר בכל הגוף לכן מתחילים לא חייבים לאמן את שרירי הבטן שלהם בצורה חזקה הם גם ככה עובדים עם הדדליפט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי הבטן, כל עוד תעבוד בלי חגורה ותגיע למשקלים גבוהים הבטן שלך תעבוד מספיק חזק. אם זה לא מספיק לך ואתה רוצה להוסיף תרגילים לבטן תוסיף רק שים לב שזה לא פוגע לך במשקלים ובמהות התוכנית (ושאתה לא נפצע) בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע עד כמה זה נכון כי הכתבות שקראתי היו ישנות..(הסיפורים בכתבות אני מתכוון) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי באיזו תוכנית אתה נמצא וכמה אתה מתקדם, אם אתה עושה כבר שנה-שנתיים סקוואטים משיכות ולחיצות עם חגורה , למרות שאתה במשקלים גבוהיים אז כדאי לעבוד על הבטן לדעתי (ונראה לי שזה מה שהוא התכוון גם) אם אתה במשקלים גבוהיים בלי חגורה הבטן עובדת מאד מאד קשה (היום אני מרגיש את זה שעברתי ל5\3\1 בלי חגורה בשום דבר) אבל עדיין אפשר להוסיף עבודה על הבטן העיקר שזה לא ייפגע בעבודה העיקרית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זו לא אינדקציה מה שאתה אומר.. זה שבטן תתפתח מהתרגילים המורכבים זה ידוע, השאלה היא האם זה באמת מספיק ? אם יש צורך לספק עוד תרגילים לבטן ? כל תרגיל חזה שתבצע הכתפיים יהיו סינרגיסטים עיקריים וחזקים בתרגיל, אז גם פה, מדוע לעבוד על כתפיים ? ציטוט:
זה ידוע שהמייצבים עובדים מאוד חזק בתרגיל ותמיד יהיה קו-קונטרקשן ביניהם, אבל במפרק עמ"ש, המייצבים הדומננטיים בסקוואט הם זוקפי גו... למה אתה מדבר על התרגיל כאילו הבטן היא הדומננטית ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() דנוס לא אמרתי דומיננטי לבטן, אבל הבטן עובדת באופן סטטי באותו אופן שהזוקפים עובדים (בסקוואט) כדי לייצב את הגוף עם המשקל+ הלחץ שאתה מפעיל בבטן גדול. אם הסקבטת פעם עם ובלי חגורה למשקלים כבדים (נגיד 150+) היית מרגיש זאת בעצמך, אם קרה ולא הרגשת כנראה שיש לך בטן מאד מאד חזקה.
שוב לא אמרתי תרגיל דומיננטי לבטן, אמרתי שהבטן עובדת קשה במשקלים גבוהים בסקואט בלי חגורה. ביל סטאר היה מאמן אתלטים, כמובן שהוא יימליץ לעבוד בטן זה חשוב לאתלטים וספורטאים (גם לליפטרים למיניהם) והוא צודק תמיד חשוב לעבוד בטן השאלה תמיד היא כמה הבטן שלך חזקה וכמה זה פוגע לך בדברים אחרים (שלפעמים חשובים יותר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|