|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() תקשיבו אני שותה 4 ליטר חלב ביום ויש לי שילשול לפעמים אחרי 3-4 שעות ולפעמים אפילו אחרי שעתיים. האם זה פוגע בספיגת החלבון וכמות הקל'? ויוצא שסתם שתיתי את כל החרא הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
חלב משלשל אחי, ואין שום סיבה בעולם לשתות 3-4 ליטר של חלב ביום אלא אם בא לך שילשול.. מה שמפליא שלפעמים חלב יעשה ההיפך תלוי בבנאדם ויכול לעשות עצירות נוראית. יוצא לי לשתות לפעמים ליטר חלב ביום אבל לעולם לא יותר מזה, וכמובן לאורך כל היום ולא במנות ענקיות אחי..
![]() |
![]() |
#3 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אני 1.96 שוקל 115 קילו..... אין לי זמן לאכול כמו 5000 ק' ביום. תכלס אני יכול לשתות חלב דל לקטוז,אבל משתלם כבר לקנות גיינר וזהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אתה חייב להתחיל להתייחס אל עצמך ברצינות אין כזה דבר אין לי זמן לאכול, ולשתות כל כך הרבה חלב זה נוראי עם כל השילשולים האלה אתה תדפוק את עצמך... תקנה גיינר ואבקת חלבון, שישלימו לך ערכים זה זול יותר מכל דבר אחר שתקנה כדאי שתקח פרוגיינר של יחס 1:4 אתה יכול לקבל במבצע עכשיו 6 קילו ! אני לקחתי... כי כלכלית זה משתלם לאללה, ואני אוכל פעמיים ביום מהגיינר בנוסף לכל הארוחות שלי http://www.israelbody.org/index.asp?...articleid=1751 או מבצע של פרוגיינר ואבקת חלבון http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=402&Page=1
![]() |
![]() |
#5 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אני יוסיף גם חמאת בוטנים לתפריט. ותאמין לי שאין לי זמן לדחוף 5000 ק' ביום. כנראה באמת אני אקנה גיינר וזהו ואם כל הכבוד,מישראל בודי לא שווה לקנות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני לא אשכח איך הייתי קם באמצע הלילה לשלשל בגלל החלב הזה.
תשמע, מנה אחת של גיינר- 1200 קלוריות, בהנחה שזה פרובאדי כמו שאמר הולי אז 300 גרם אם אני לא טועה. ועוד שייק אחד ביתי שאתה מכין, הנוסחה הידועה (חלבה, שקדים, תמרים, שיבולת שועל וכו'.) זה 1000 קלוריות, אפשר גם יותר. כבר יש לך 2200 שזה כמעט חצי. אני בטוח שהתפריט שלך מכסה את ה2500 הנותרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תשתה חלב טבעוני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל הפורום
|
![]() אמנם חלב שקדים או אורז יכול להיות נחמד אבל הערכים שלו לא מתקרבים לאלו של חלב מתועש...
סביר שהוא יהיה קל יותר ונחמד יותר למערכת העיכול אבל לא ישיג את המטרה שלו
![]() |
#11 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() למה לעזאזל לשתות 4 ליטר חלב ביום???
לא חסרים מקורות עתירים בחלבון. גם כן המון פחמימה ושומן בחלב שהם לא הכי איכותיים שיש. אני מגיע ביום ל-400 גרם חלבון ולא משתמש במוצרי חלב ב-כ-ל-ל. (חוץ מאבקת חלבון) שמע, אתה מכניס לגוף פאקינג 200 גרם פחמימה שהיא לקטוז טהור!! אתה מחרפן את מערכל העיכול שלך, בטח שתשלשל. ליטר ביום מקסימום.
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושאלה נוספת בקשר לחלב. עפ"י הדיונים כאן, איזה חלב עדיף לשתות? 1% או 3%. ובפרט השאלה מה לשתות עם הגיינר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
איזה מקורות חלבון אתה מכניס סהר שאינם חלב כלל ? דגים, ביצים, עוף ?
![]() |
![]() |
#14 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
אלה הם מקורות החלבון שלי.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה|קניתי אבקה מישראלבודי והיא עושה לי חרא כמו שילשול... | 00dudu00 | תזונה ותוספים | 16 | 17-07-09 22:36 |