|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זאת תוכנית חדשה אז היום את a (אני מתאמן ab) וזה לקח לי רק 40 דקות זה בסדר?
דנ דקה בין סט לסט בסט הרביעי נח דקה וחצי. A חזה: בנץ פרס 6-8x4 לחיצת חזה שיפוע חיובי כנגד משקולות 6-8x4 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד מוט 6-8x4 הנפת משקולות לצדדים יד-יד 10-12x2 יד אחורית: לחיצת צרפתית 10-15x2 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 10-15x2 חשבתי או שאני יעבוד יותר לאט.. כאילו יוריד ויעלה את המוט יותר לאט או שאני יוסיף תרגיל או סטים .. או שכדאי להשאיר את התוכניות ככה ו40 דקות אימון זה בסדר ![]() צריך תעזרה שלכםםם
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב אני לא עושה חימום.. ז"א נגיד אני עושה 8x3 אז אני לא עושה סט אחד חימום ואז מתחיל 8x3 .. זה לא מפריע לי, עבדתי תקופה עם חימום וזה לא משנה לי להרים ישר כבד בלי חימום.
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוסיף עוד סטים.
Ab קלאסי זה 9 סטים שריר גדול ו6 לקטן. החלוקה טובה. ולגבי חימום, זה בסדר מה שאתה עושה. רוב המחקרים בנושא חימום הוכיחו שההשפעה ברובה היא ניטרלית או שלילית. זה בעיקר הכנה מנטלית טובה
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכמה צריך לכתפיים? או שאיך שעכשיו זה בסדר.. ובקשר לחזה אני עכשיו מתחיל איתו ככה עוד חודש-חודשיים אני יוסיף עוד תרגיל עם נפח גבוהה 10-12 חזרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חזה גב ורגליים- 9 סטים לכל אחד מהם
ידיים כתפיים ובטן 6 לכל אחד. יכול להתחיל עם 9 סטים בחזה, אין מה לפחד. וגם אם החלטת לחכות, אז לא חודש ובטח שלא חודשיים, חבל על הזמן
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה איש יקר! (אני מחכה בנתיים ככה כי אני רוצה לעלות במשקלים) (:
פעם גם התאמנתי 12 סטים לחזה אני לא מפחד חח ![]() אם אני יחליט עכשיו או מתישהו לעשות 9 סטים לחזה אז איך לחלק את זה? ל3 תרגילים או 2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה ברשותם נגיד בן אדם מתחיל להתאמן כמו שאמרתם ab 9 סטים לשריר גדול ו6 לקטן..
התאמן ככה כבר 3 שנים..כל פעם משנה תרגילים וכו'.. אבל זה עדיין נשאר 9 סטים לשריר גדול ו6 לקטן.. הוא יגדל למרות שהוא לא שינה את מס' הסטים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בעקבות ההערות שלכם בניתי לעצמי תוכנית חדשה תביאו את דעתכם
![]() a: בנץ פרס 6-8x3 לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד דמבאלים 6-8x3 פרפר 10-12x3 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד מוט 6-8x4 הרחקות לצדדים 10-12x2 יד אחורית: לחיצה צרפתית:10-12x3 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליו 12-15x3 b: גב: מתח 6-8x3 בנט אובר 6-8x3 פשיטת כתף בשכיבה כנגד משקולת 12-10x3 יד קדמית: כפיפת מרפקים כנגד מוט 10-12x3 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות 12-15x3 רגליים: על זה עוד לא חשבתי..p: מה דעתכם יותר טובה מהתוכנית הקודמת שלי? (הבעיה שהעניין של החזרות והסטים לא מסתדר לי 6-8 חזרות זה בסדרך כלל הולך עם 4 סטים..) אני מתאמן 8-10 חודשים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה דיון פתחתנו פה ולא ענינו על השאלה שלי בכלל..
אימון מסה 45 דקות למתאמן יחסית מתקדם זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() זה מצויין
עדיף בהרבה על אימונים ארוכים של מעל שעה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() מעולה כמו שצריך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש אימונים שלוקחים לי 20 דקות, כמה סטים דדליפט ועפנו, כל הלחיצות הצרפתיות והספרדיות האלו והפולי זה די מיותר. תרגילי בסיס של פאוורליפטינג ואולי תוספת של תרגילים כמו לחיצה מעל הראש ובנט אובר רואו ואתה גם תתקדם יותר וגם תסתבך פחות עם הזמנים. וכמובן תרגילי משקל גוף כמו מתח, אבל את זה לא חייבים לעשות במכון כמובן.
זה לא אומר שכל האימונים צריכים לקחת מקסימום חצי שעה, נחמד וצריך מדי פעם לבוא ולהרים כבד עם מנוחות יחסית ארוכות במשך שעה +-, אבל בכללי זה די חוסך זמן וכאב ראש בהרבה מקרים.
![]() נערך לאחרונה על ידי DaSpider, 30-04-13 בשעה 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד שאלה אז התוכנית a שהצגתי בהודעה הראשונה בפוסט הזה נראים לך בסדר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
זה בסדר לא לשנות את האימון בחיטוב ? | בחור כארז | אימונים | 8 | 18-01-13 06:21 |
זה בסדר? | avishav1 | אימונים | 10 | 10-08-09 23:09 |
האם זה בסדר? | tuli10 | תזונה ותוספים | 1 | 29-10-08 16:20 |
זה בסדר?! | לוזון | תזונה ותוספים | 2 | 12-02-08 03:46 |
האם זה בסדר אם.. | IGOR | אימונים | 7 | 29-09-07 15:10 |