|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני מבצע תרגיל זה בבית עם משקולות חופשיות על כדור פיטבול נותן את אותו אפקט כמו במכשיר במכון כושר?
ומה תפקידו המדויק לחזה בתרגיל זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אל תעשה על פיטבול זה סתם מיותר ומטופש
אין לך מה לעשות את התרגיל הזה בכלל תרגיל חד מפרקי מיותר ל90% מהמתאמנים או אפילו לכולם.. תעשה לחיצות שונות פשוט.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה הכוונה "תרגיל חד מפרקי מיותר..."? ולמה הכוונה ב-"לחיצות שונות"? הייתי בטוח שזה אחד התרגילים הטובים... אני חושב שזה מחזק גם את הכתפיים יש את הבנץ' פרס שזה לחיצה בסגנון שכנראה התכוונת אז למה לא לגוון ולעשות גם פרפר? אני עושה שלוש תרגילי חזה: 1. בנץ' פרס 2. פרפר בזווית חיובית 3. פרפר בזווית שלילית (עם פולי עליון) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
תעשה בנץ פרס רגיל ובנץ בשיפוע עליון עם משקולות בודדות. אין מה לגוון בדברים האלו יותר מדי.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מודגש.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שהדעות חלוקות ועדיין כל אחד בדרכו עובד....
חג שמח. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תרגיל פרפר | מתאמן מתחיל100 | אימונים | 0 | 24-08-12 23:00 |
שאלה לגבי תרגיל מסויים פרפר | ac1240 | אימונים | 1 | 17-05-12 22:20 |
יש תרגיל למשקולות יד שמחליף פרפר במכונה? | חמאת בוטנים | אימונים | 7 | 26-04-11 23:47 |
שאלה לגבי תרגיל | ג'קי בן סימון | אימונים | 5 | 04-02-09 22:24 |
שלום איזה תרגיל יכול להחליף פרפר כנד מכונה ? ועוד משהו .. | fuyan | אימונים | 10 | 25-11-06 15:16 |