|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי ייעוץ עם גיל, אני מפחד מהקצב ירידה.
לפני שבוע וחצי שבאתי לפגישה איתו הייתי על דל פחמימה ad, זאת אומרת שלא היה עליי יותר מדי נוזלים אם בכלל.. שקלתי לפי המשקל בבית 83.7 ק"ג. היום אני שוקל אחרי שבוע וחצי 81.3 קילו וזה עוד אחרי שגיל העלה לי את הפחמימה בתפריט לסביבות 100 גרם. 2.5 קילו לשבוע? אפשר להסביר את זה? אני מתאמן כל יום שעה משקולות שעה אירובי, תוכנית abc שחוזרת על עצמה (פעמיים בשבוע). לוקח גם hmb לשמירה על השריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שעה אירובי כל יום ? אתה אוכל מספיק קלוריות כדי לכסות את זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אולי תתיעץ עם גיל?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא זמין ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אולי בגלל ששבת עכשיו?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כבר כמה ימים הוא לא זמין נשמה שלי.. למה להתחכם סתם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() שתית פחות בשבוע האחרון?
שתית הרבה ואז פתאום הפסקת? גיל הוריד לך חלבונים או שהכל נישאר אותו הדבר מבחינת תפריט? (ושעה אירובי?)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא חושב שהוא הוריד לי חלבונים.. אבל בהחלט חתך לי בשומנים בהמון והעלה קצת פחמימות. אירובי 40-45 דקות הליכה מהירה (7 קמ"ש) על שיפוע 4.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כי אתה שורף יותר מדי קלוריות, ולא אוכל מספיק כנראה. אולי תוסיף עוד פחמימות.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחינו אני לא משנה כלום בתפריט או באימונים.. סתם רציתי לדעת אם זה לא יותר מדי לשבוע וחצי של דיאטה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סביר להניח שירדת נוזלים ... היות ואין לך דרך לדעת לפני זה כמה נוזלים היו עליך... אלא אם יש לך מכשיר מאוד מקצועי לזה בבית.
בכל מה שקשור לחטוב, הייתי סומך על ישראלבודי ועל גיל, הכל שאלה מה עוד עשית לפני ומה אתה עושה עכשיו. שומן/ פחמימות וכמובן קלוריות הן טריגר לירידה. במצבים מסויימים נתקלתי באנשים שהיו צריכים להוריד את כמות החלבון שלהם בכדי לרדת כמו שצריך. אתה בידיים טובות , רק תבצע ותצליח
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() המשקל בבית מקולקל... זה מסביר כמה דברים :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לנעול
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שבוע בלי אימונים - שוב באסה רצינית ירידה במשקלים | digidigi | אימונים | 5 | 24-04-10 18:03 |
תמונה מפחידה! | LoveToBe | גלריות הגולשים | 18 | 11-11-09 18:51 |
ירידה משמעותית במסה בתוך שבוע! | dorbar10 | תזונה ותוספים | 23 | 31-10-09 02:05 |
דקסטר ג'קסון-תמונה מפחידה | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 23-08-08 15:50 |