|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מאסה עד 80קילו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לך הערכה כמה אחוז שומן אני כרגע?
ושמעתי שקודם רצוי לרדת לאחוז שומן נמוך ואז להתחיל במסה לא עדיף שאני ירד קצת ואז יתחיל מסה או כבר עכשיו לתת בראש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש המון פוטנציאל , בוא נצא ' מנקודת הנחה ' שלא צריך להשתגע עכשיו " לתת בראש " ושאר הציטוטים.
אפשר לגדול גם אם ארוחות קטנות ומסודרות , אל תעמיס פחמימות בכל ארוחה - תעשה לפחות 120דק אירובי במצטבר במהלך השבוע עצה שלי תעבוד abc - הבנתי שאתה חדש בתחום אז. A - חזה יד אחורית b - גב יד קדמית c רגליים כתפיים x מנוחה. אתה יכול לקרוא מאמרים נהדרים פה ולהשכיל , תעבוד כמו שאמרתי לך אתה גם תרד באחוזי שומן וגם תצבור עוד בשר. ועצה שלי - בזמנך הפנוי שעווה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אם אני עושה abc זה אומר שייצא לי לעבוד פעם 1 בשבוע על כל חלק בגוף וממה שהבנתי זה לא ממש מספיק בשביל להתקדם לאנשהו או שאני יעשה abcxabc אבל אני לא יודע עד כמה אני יוכל להתמיד בזה.. למרות הכל 6פעמים בשבוע מכון זה לא דבר קל. ולגבי השעווה - אני בתהליכים למשהו יותר רציני ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() משהו יותר רציני ? שזרוע(;? סתם , abcxabc - זו תכנית שאני עושה מתחילת דרכי והיא מצויינת ! תצליח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית האידיאלית למסה למתחילים היא ss והכי הרבה רואים בה תוצאות, אני אומר: תן חיטובון לקיץ מכיוון שאתה על אחוז שומן די נמוך, ולאחר הקיץ תתחיל את תוכנית הss .. ומומלץ בחום שעווה, לא בקטע רע חס וחלילה פשוט זה נותן לך מראה פחות חטוב .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ולחיטוב תעשה fbw+אירובי במשך 25-35 דק', מספיק 3 פעמים בשבוע לא צריך יותר מזה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתאמן חדש חיטוב בן 16 + כמה אחוז שומן?.. | msi123 | גלריות הגולשים | 41 | 08-05-11 00:01 |
אחוז שומן גבוה לעשות חיטוב? | avram1 | תזונה ותוספים | 9 | 22-11-08 22:58 |
חודשים של חיטוב קשה. 88 קילו אל אחוז שומן סבבה | oRis | גלריות הגולשים | 76 | 01-06-08 22:41 |
חיטוב אחוז שומן | mb512 | אימונים | 13 | 25-04-08 08:57 |
תפריט חיטוב והורדת אחוז שומן | tipakess | תזונה ותוספים | 7 | 24-10-07 20:39 |