|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: מועדון ספורט רמת פולג
|
![]() אז קודם כל התחלתי להתאמן לפני 4 חודשים כשיהודה בן נעים חבר של אחי נתן לי את הכוח והמרץ והביטחון להתחיל הוא אמר לי שיש לי גנטיקה טובה ואני יכול לראות תוצאות ממש מהר אז ניסיתי והנה עברו 4 חודשים ורואים קצת תוצאות אבל יש עוד הרבה עבודה כדי להיות בודי בילדר אמיתי ובעזרת השם אני יגיע בעזרת המאמנים הצמודים פליקס וגדי אורן .
תהיו עדינים (; שם : יואל אבוטבול אזור מגורים : נתניה גיל : 18 גובה : 1.75 משקל : 90 קילו היקף יד : 41 ![]() תמונה עם גדי אורן מר מרכז לשעבר המאמן השני שלי והמאמן השני מתחילת דרכו בגיל 16 של יהודה בן נעים מר ישראל 2010 ואלוף האלופים ![]() תמונה עם יהודה בן נעים האח הגדול מכולם ![]() וסתם תמונה של יהודה עם המאמן שגידל אותו ואת אחי מגיל 16 והמאמן שלי שמאמן אותי הכי טוב שאפשר ![]() נערך לאחרונה על ידי YoeL-BB, 17-04-12 בשעה 02:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה מבנה, תמשיך להשקיע!
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() לא יודע איזה תוכנית אתה עובד,אבל יש לך חוסר פרופורציה מטורף ,הידיים וכתפיים ממש גדולות,הרגלים גפרורים גם הגב נראה קטן.
בכל מקרה תוצאות יפות ל4 חודשים.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תודה רבה אחי והגב שלי השריר שהכי גדול אצלי דווקא אני עוד מעט יעלה תמונה ברורה של הגב ותראה והרגליים שלי תמיד היו ענקיות גנטית עד כדי כך שאני עושה אימון רגליים פעם בשבועיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחשלי רגליים שלך ממש קטנות הם ממש לא גדולות. אל תשלה את עצמך. בקשר לגוף בכללי, פלג גוף עליון ממש טוב ועוד ל4חודשים זה לפי דעתי מטורף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי תודה רבה בטח אני לא רואה את זה מזל שיש אותכם שרואים ואומרים תודה שאמרתם לי אני יחזור להתאמן רגליים (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() 1.יפה מאוד שאתה יודע לקבל ביקרות(בהנחה שזה לא בצניות),אתה חייב לעשות משהו בנוגע לרגלים הם ממש נבדלות מפלג גוף עליון
2.ואחלה תמונה של יהודה,הבן אדם תותח רציני!,אגב הוא לא חי בארה"ב?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ל4 חודשיים זה יפה מאוד
![]() חוץ מזה עם מאמנים כאלה איך אפשר שלא לגדול?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל פלג גוף עליון יפה אהבתי את הכתפיים וידיים אבל בחייאת גבר, הרגליים גב ואפילו קצת חזה כ''כ לא פרופורצינליים !
אני ממליץ לך לתת דגש חזק על החלקים האלה ובמיוחד רגליים, שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חוץ מידיים לא רואה שום דבר מיוחד רגלים קטנות
חזה קטן אבל עם אתה מתאמן רק 4חודש זה מעולה.. אבל בגיל 18 אתה רוצה להיות בילדר? מה עם צבא תלא הולך להתגייס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() אנשים קצת צריכים לצאת מהדעה הזאת שרגליים צריכות להיות יותר גדולות מהגוף כמו אצל הבילדרים המוזרקים היום עם רגליים מוגזמות בטירוף,הרגליים שלו מצויינות ורואים את הארבע ראשי מצויין בתמונה השניה הם לא קטנות והם בפרופורציה מצויינת עם הגוף.אני מניח שכל מי שהגיב פה ואמר שהם קטנות יש לו רגליים לא פחות מרוני קולמן כן?
צריך לעבוד יותר חזק על החזה לפי דעתי כי לפי התמונות הוא נראה קטן אבל שוב זה בהנחה לפי התמונות,חוץ מזה הכל סבבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הרגליים שלו נראות כאילו הן לא קשורות לגוף בכלל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() פלג גוף עליון- נראה מעולה
אבל אם ימשיך להשקיע רק בו ויזנח את רגליו הוא יראה תוך זמן לא רב עוד יותר מצחיק מאשר הוא נראה כרגע |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ציטוט:
תודה רבה על כל התגובות והביקורות מתקבלות בשמחה בשביל זה נרשמתי לפה דרך אגב היום עשיתי אימון רגליים וללא ספק היה מאוד קשה ולכן אני הולך להתמיד יותר תודה לכולכם ((: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הרגליים לא צריכות להיות מנופחות מוגזם אחרת יהיה לך שפשפות תתקשה ללכת ואולי פגיעה באיכות הזרע כשהעסק יתחמם שם מהשיפשופים. מצד שני צריך לעבוד עליהן שיהיו פרופורציונליות לגדילה של הפלג העליון אחרת זה נראה כמו דמויות מנופחות בקומיקס כשמגזימים עם החזה והגב ועושים להם רגליים דקות.
לא שמת תמונה מלפני 4 חודשים אבל זה נראה מרשים לזמן כזה קצר ובטח אם אלו שני המאמנים שלך הם יודעים איך לגדל אותך |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם רוצה להתחרות ואם הוא יתחרה בעוד שנתיים ויעבוד רגליים רציני חצי שנה לפני התחרות הם יישארו קטנות ולא פרופורציונליות לגוף. פיתוח גוף רציני= שלמות הגוף= חצי גוף שלך רגליים, זה שלך יש רגליים כמו של רבע עוף לא אומר שלכל אחד צריך להיות ככה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אגב מה היה המשקל שלך לפני שהתחלת להתאמן?
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ראיון חדש באתר, רועי עבודי - מר ישראל 2011 ifbb ואלוף האלופים | zivgin | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 09-01-12 20:49 |
סרטון איתי בושרי מר ישראל ואלוף האלופים 2011 | ETAY-BB | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 15-08-11 22:06 |
תחרות הפאורליפטינג שהיתה ! סרטונים ותמונות של איאל חסון מקום ראשון ואלוף האלופים | סוליקו | פיתוח גוף תחרותי | 109 | 15-03-11 11:06 |
לכל מי שלא שמע..ליאור גולדשטיין מר ישראל ואלוף האלופים של ifbb 2005 | Pro_XXL_Universe | פיתוח גוף תחרותי | 43 | 14-05-09 22:27 |
תמונות לאחר 3 חודשי אימון מסה=] | BXL | גלריות הגולשים | 10 | 19-01-08 14:02 |