|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
ובכן אני מתאמן ABC, התוכנית שלי כבר בת 5 חודשים משהו כזה והיא ממש טובה שאני פשוט לא רוצה להחליף אותה, חוץ מכמה תרגילים שממש נמאס לי מהם ואני לא אוהב אותם. אז- אני צריך תרגילים חדשים ליד אחורית. התרגילים שיש לי כרגע: -פשיטת מרפקים כמגד פולי עליון באחיזה צרה עם מוט ישר >7X3 -לחיצה צרפתית כנגד מוט W >עשר חזרות כפול 3 -פשיטת מרפקים אל מעל הראש כנגד פולי תחתון בחבל >3X8 + דרופ 10 + דרופ12 הייתי מעוניין להחליף את השניים האחרונים, שדגש על התרגיל האחרון שהתחליף שלו יהיה עם ביצוע של דרופ סט. תרגיל גב: אני עושה- משיכת פולי עליון אחיזה רחבה >3X8 + טיים אאוט סט חתירה במכונה עם תמיכה לחזה אחיזה צרה 3X12 Pull over בשכיבה על הגב 3X7 חתירה בהטייה לפנים אל המותן [יד יד] 3X10 התרגיל האחרון אני רוצה להחליף, במה אפשר? ושאלה אחרונה בקשר ליד קדמית: - תרגיל של מוט W בעמידה, ניתן להחליף ב-2 משקולות חופשי ? וחוץ מזה יש הבדל בין ביצוע התרגיל בעמידה לבין ישיבה ? ואיזה תרגיל ניתן לעשות ליד קדמית במקום בפולי תחתון עם מוט ישר ובנוסף דרופ סט ? אשמח לעזרה !!!! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר לתרגילים על ספה | hello | אימונים | 5 | 09-03-09 16:12 |
[בקשה]אנמציות לתרגילים | ביתר מלחמה | אימונים | 4 | 18-11-08 13:09 |
המלצות לתרגילים אלטרנטיבים - גב ויד אחורית. | Scylla | אימונים | 5 | 20-12-07 13:09 |
זקוק לתרגילים עם משקולות חופשיות ליד אחורית | metoraf | אימונים | 8 | 14-12-06 16:20 |
יש אחורית וכתף אחורית... אפשר תרגילים חדשים בבקשה? | משתמש מספר אחד | אימונים | 13 | 28-11-06 23:09 |