|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ראיתי יש תוכניות שיש בהם 1-5 חזרות ב3 סטים ותוכניות אחרות שיש 5-12 חזרות ב3 סטים,
מה יותר טוב להתנפח כמה שיותר מהר? 1-5 זה לא קצת מידי חזרות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() ככל שתעלה במספר החזרות,ככה מכוח תעבור לטווח היפרטרופיה ומשם לסיבולת,טווח חזרות לשיפור בכוח הוא 1-4 בערך.
היפרטרופיה משמעותית מתחילה כבר מ5 חזרות וסיבולת שריר ב12. כמובן שאלו המלצות שמבוססות על מחקרים וכל בן אדם מגיב אחרת.אין הכוונה שאני אעבוד על כוח ב3 חזרות ואצלך תהיה היפרטרופיה,פשוט אם המטרה שלך היא היפרטרופיה,יכול להיות שהגוף שלך יגיב יותר טוב ב6 חזרות ולא ב5(דוגמא) פיתוח גוף זה לא מדע מדויק. נכון שהיפרטרופיה זה כן תהליך מדעי,אבל יישומית,לא כל בני האדם עושים את אותה היפרטרופיה ברמה x על אותו טווח חזרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני התחלתי עכשיו מסה כמה חזרות אתה ממליץ לי לעשות?
אני לא יכול לעשות ss כי המאמן אמר לחכות שיהיה עלי קצת מסה ואז להתחיל דדליפט וסקוואט |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() tell your coach to go and suck balls.
if u can get up from a chair, u can squat. if u can lift the shopping from your mother's car to the house, u can deadlift.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() הייתי ממליץ לך להתחיל בתוכנית כוח+היפרטרופיה.
תחפש על תוכנית 'ss' בטח כבר ראית הרבה בפורום את הראשי תיבות האלו. התוכנית בגדול דוגלת בדגש על משקלי עבודה ותוך כדי היפרטרופיה. כמעט כל התרגילים מבוצעים 3*5(3 סטים 5 חזרות),תרגילים מורכבים,פיצול ל2 סוגי אימונים לא כל כך שונים זה מזה. התוכנית מוכיחה את עצמה מאוד. התוכנית מומלצת ל3 חודשים בערך,תלוי בהתקדמות. במקום שאני אתמצת לך,תקרא את הספר ss של ריפטו,או את המאמר על התוכנית באתר של ישראלבודי(עדיף שתקרא את הספר של ריפטו,תחפש הורדות באינטרנט יש מספיק) אם בחרת לא לקחת את התוכנית הזו אלא להתאמן בתוכנית אחרת..תדע שהתפריט שלך הוא זה שמוביל אותך בסופו של דבר לתוצאה,יחד עם התוכנית אימונים. לגבי המאמן שלך,הייתי מתעלם ממנו,הוא אכל סרטים של ווינגייט נערך לאחרונה על ידי jonathan, 06-10-11 בשעה 01:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מה זאת אומרת תוכנית כוח+היפרטרופיה כמה חזרות וסטים יש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תגיד למאמן שלך שיכתוב מאמר ויעלה אותו לפה אני רוצה לראות איך בדיוק הוא מבסס את הטענה הזאת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תודה אחי. אני יעשה בינתיים ככה וכל פעם יעלה במשקלים ולא בחזרות, עד שאני יעשה SS: A בנץ פרס 5X3 לג פרס (עוד לא ניסיתי) אז אני לא יודע איך זה הולך. מקבילים3XMAX לחיצה צרפתית 8X3 B מתח3XMAX Press 8X3 יד קדמית 45 מעלות 8X3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
put the squat in the prog, even tough deadlift is easier to perform
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי צא רגע מהסקוואט והדדליפט עם זה אני כנראה יצטרך לחכות, אני צריך לדעת איך התוכנית הזאת או איך אפשר לשפר אותה בלי סקוואט ודדליפט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה אז אני לא יעשה SS לפחות לא בינתיים, אני יעשה AB.
איך התוכנית הזאת של AB? A בנץ פרס 5X3 לג פרס (עוד לא ניסיתי) אז אני לא יודע איך זה הולך. מקבילים3XMAX לחיצה צרפתית 8X3 B מתח3XMAX Press 8X3 יד קדמית 45 מעלות 8X3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() u can train
and u can train good.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה שעניינה אותי זמן רב - מהם טווחי הגיל האידאלי לכוח מרבי הסבר בפנים | digidigi | פיתוח גוף-כללי | 6 | 29-11-10 20:14 |
הגרף של טווחי חזרות והיפרטרופיה | Yoshi-Moto | אימונים | 0 | 02-04-08 22:37 |
שאלה|טווחי תנועה | benwin21 | אימונים | 7 | 17-03-08 21:24 |
וויכוח שהיה לי עם חבר לגבי הרבה חזרות/קצת חזרות | tounano | אימונים | 2 | 04-08-07 16:30 |
טווחי תנועה כפונקציה ליעילות האימון | muchacho | אימונים | 5 | 10-05-07 21:44 |