|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
אני יודע שזה מאוד כללי, אבל זו תשובה שאם אני אדע אותה אז היא ממש תעזור לי בהמשך האימונים. אני מוצא שיותר קל לי לעשות משקלים גבוהים בפחות סטים, לעומת לעשות משקלים נמוכים בהרבה סטים. אז רציתי לדעת, בהקשר של פיתוח מסת שריר - מה עדיף, יותר משקל פחות סטים או ההפך? ואם כן, כמה חזרות הייתם ממליצים לכל סט עם משקל יותר גבוה? ועוד משהו, אחד המאמנים בחדר כושר אצלי אמר שככל שמבצעים את החזרות מהר יותר, ז"א שלמשל מרימים את המשקולת במהירות גבוהה יותר, ככה זה יותר יעיל לפיתוח המסה של השריר, ומנגד, ככל שמרימים את המשקולת לאט יותר - ככה זה יעיל יותר לפיתוח הסיבולת של השריר. האם זה נכון? תודה רבה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שפכתה אותי עם מה שהמאמן שלך אמר. צריך להעיף תמאמן שלך לעזאזל עדיף שתעשה פחות סטים. 3 סטים כבדים 5-6 חזרות מספיק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התשובה.
כן, אני חופר, אבל זה חשוב לי ואני חייב להבין - אז אתה אומר שנגיד בהרמת משקולות לבייספס, עדיף לי לעשות 5-6 חזרות על משקל של 20 קילו לכל יד, מאשר 10 חזרות של 15 קילו לכל יד? אם מדובר במסה כמובן! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לעשות 5-8 אפילו. אין שום הגיון ב 15 חזרות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() 15 אף פעם לא עשיתי, גם לי זה נראה דפוק. ואני יודע שלא אמרת שאני חופר.
![]() סבבה, דבר אחרון - אם אני משנה את כל התוכנית שלי, שהיא כולה בנויה על 3 סטים 10 חזרות, ל-3 סטים 6-8 חזרות עם משקל יותר גבוה, זה עדיף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() חיובי. האימון שלך אמור ליהיות לינארי-עליה במשקל בכל אימון. אתה מכיר את התוכנית ss? אתה לא חייב לעשות אותה אבל יש שם הסבר מפורט למה עדיף לעשות פחות חזרות מאשר הרבה חזרות ולא 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() מכיר, ואפילו קראתי הכל. האימון נראה לי מאוד מבטיח, והבנתי שהעיקרון שלו הוא לשפר לך את הכוח כדי שאח"כ תוכל להרים יותר משקל באימונים של מסה. אבל אני מעדיף קודם לנסות את ה-ab הרגיל שלי, לראות איך אני מתקדם ובמידה ואני נתקע - אני אעבור ל-ss.
תודה רבה, עזרת לי מאוד! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() ב ss אתה תעלה במאסה גם. תרים יותר=יותר מאסת שריר. אבל בחירה שלך בויה בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה למתחיל - עצימות האימונים | OFERR | אימונים | 13 | 11-03-10 20:16 |
כשל לעומת עזרה | OK. | אימונים | 6 | 07-03-09 14:24 |
צריכת כמות חלבון ופחמימות לאחר אימון ע"פ עצימות האימון? | namo | תזונה ותוספים | 3 | 22-08-08 18:17 |
עזרה: יחס של כמות מים(כוסות)לכמות אבקה | number1 | תזונה ותוספים | 1 | 03-10-07 07:02 |
כמות חלבון- עזרה | shahar5505 | תזונה ותוספים | 1 | 07-11-06 17:39 |