|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין משהו. כשיוצא לי לראות שמפרסמים כאן או במקום אחר אימונים של בילדרים, אז ברוב התרגילים הם פשוט עושים חצאי תנועות או קצת יותר מזה, אבל אף פעם לא תנועה מלאה. למה? זה קשור איכשהו למסה הענקית שלהם או שהם סתם ליצנים שמתנפחים ממשקל פי 2 ממה שהם אמורים לעשות ומסטרואידים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה הדרך לאימון שלהם אני לא יכול להכליל אבל אני יודע למי אתה מכוון בעיקר אלה המזריקים אלה דרכי האימון שלהם אם הייתי בראש שלהם גם אני היתי מתאמן ככה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
לדוגמה השליש האחרון של הבנץ' כמעט כולו טרייספס והם אומרים שאין טעם לעשות את זה באימון חזה. חלק מהמקצוענים סוחבים כל מני פציעות. אבל אני חושב שהרוב פשוט Monkey see monkey do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 90 אחוז מהספורט הזה זה גנטיקה ותזונה אה.. (וזריקות)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() יש להם הרבה יותר כלים לדעת באיזה רמה הם ואיזה תרגילים כדאי לבצע. יש גם עניין של פוזה למצלמה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() יש הרבה סיבות חלקן מוצדקות חלקן מצחיקות, ההבדל בין בילדרים לליפטרים, שליפטר נמדד עפ"י ההרמה שלו, בילדר נמדד עפ"י הגוף שלו, לא משנה איך כמה מתי ובאיזה טווח הוא מרים.
![]() |
#7 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ממש לא, אל תדבר שטויות, לא כל ליצן "עילוי גנטי" יכול לבוא, להזריק, ללכת לתזונאי ולהצליח
הם עובדים קשה ומתאמנים כמו חמורים, גם שמעתי על הרבה שלא מתאמנים 45 דקות כמו ההמלצות בקהילות הפיטנס שטוענים שאחרי 50 דקות כולך קטבולי וכל השאר שמעודדים להישאר חלש, "בריא" ומגעיל ואז רצים במכון כמו מפגרים עם מנוחות של 35 שניות כדי להספיק(אחרי שעה וחצי השריר עדיין חי, כי עדיף לנוח ולהתחמם כמו שצריך מלעשות 10 סופר סטים ולהקיא)... בעיקרון ברמות הגבוהות מדובר באנשים שמתאמנים שנים, הם מכירים את הגוף שלהם והנקודות החלשות ולא צריכים איזה מישהו שיבנה להם תוכנית אימונים, כמו בהרבה ענפי ספורט, מה שכן מול המצלמה לא יגיעו למצב של כשל ויגרמו לכל משקל להראות קליל בדרך כלל יש תרגילים שבגלל המאסה הטווח תנועה נפגע(הרחקת כתפיים- רחב גבי עבה מגביל ונראה כאילו מתחילים מחצי עליה לדוג')
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 10-12-10 בשעה 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קשור לטרייספ. כשאתה עושה בנץ עם 250 קילו, לא כדאי לך ליישר את מרפק לגמרי כי זה גורם לפציעות. אותו דבר בסקוואט לגבי הברכיים והלג פרס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
כבד זה עניין יחסי, למתאמן חדש 50 קילו זה כמו לבילדר מתחרה 250. אתה טוען שגם למתאמן חדש אסור לנעול?
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=scylla;1047119]מה שאתה טוען בערך שמאמץ = פציעה. לא ידעתי.
כבד זה עניין יחסי, למתאמן חדש 50 קילו זה כמו לבילדר מתחרה 250. אתה טוען שגם למתאמן חדש אסור לנעול?[/quote] נקודה טובה הבאת פה, בקשר לסקוואט אתה ויאיר עם זכור לי נכון הבאתם הסבר למה 90 אחוז מהם עובדים חצי חזרות? אמרתם [תקן אותי עם אני טועה] שעדיף להם להוסיף משקל ולעשות חצי סקוואט או משהו כזה. זה מוזר שכמעט כל בודיבילדר עובד לא מלא ובצורה שאתם מציגים, יש כאלה שהתחילו בתור פאוורליפטרים כמו ג'וני ג'קסון או עמית ספיר או סתם בילדרים שמתאמנים בעצימות גבוה כמו בראנץ' וקולמן אבל בכל זאת לכולם יש פאקים באימון.. למה זה?? זה לא שאין להם ידע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תשאו בשלכם, כשתהיו מבוגרים יותר ולא תוכל להזיז תיד כדי לגרד תביצה אז תצחק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני מסכים כאן עם יניב,בשליש האחרון כל מה שנותר זה לישר מרפק ולסיים את התנועה,לעומת זאת הכיווץ של החזה בתרגיל מסתיים כבר שהמרפקים ב130-140 מעלות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תקרא את book of methods הוא כותב שם שחלה ירידה חדה בביצועים אחרי הזמן הזה, וזה נכון. בשיטות אימון של כמעט כל המשקולנים ושל אלא שלא עובדים לפי העקרונות של ווסטסייד בלתי אפשרי לרדת מתחת לשעה-שעה וחצי אימון. אם זה מעניין אותך אני ירחיב, אם ממש מעניין תקרא תספר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ברצינות עכשיו, כמה מטומטם אתה יכול להיות??????????????????????????????????. לא הסבירו לך כבר 99999999999999 פעם שכשאתה מזריק טווחי תנועה חלקיים הופכים לפחות קריטיים??????????????????????????????????????????? ??????????????? נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 10-12-10 בשעה 19:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לקחת ריטלין אתה לא מרוכז! מה הקשר בין כמות ההורמונים שיש להם בגוף לאפקטיביות של האימון?! זה שהם "יגדלו בכל מצב" אומר שהם חייבים להתאמן חרא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צלם מעוניין לצלם בודי בילדרים | golan36 | גלריות הגולשים | 3 | 01-09-10 20:12 |
פוסטרים של בודי בילדרים? | paruz | פיתוח גוף-כללי | 11 | 27-02-09 19:10 |
בקשה בקשר לבודי בילדרים טבעיים | OverPower | פיתוח גוף תחרותי | 101 | 24-03-08 21:51 |
בודי בילדרים עם חזה מלבני? | מוטי | פיתוח גוף תחרותי | 16 | 25-09-07 01:32 |
בודי בילדרים יהודיים? | מוטי | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 15-09-07 04:00 |