|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה אני בונה עכשיו תכנית של abcd אני מתאמן 4 חודשים.
אז אני רוצה לדעת כמה סטים לשריר גדול וכמה סטים לשריר קטן צריך ? ואני מחלק את זה ככה: A- חזה b- גב c-טרייסיפ+בייסיפ d-רגליים וכתפיים זה טוב ? ואני מחלק את הימים ככה abxcdxx זה טוב ככה ? תודה לעונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מאוד מטומטם לעשות משהו כזה אחרי 4 חודשי אימון. אתה מבין שאתה מאמן פה כל שריר פעם בשבוע חוץ מהידיים, נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זאת התכנית שהמליצו לי פה כי אני לא מוכן לss אם כן אז מה לעשות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אתה לא מוכן לss כי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כי המדריכים לא נותנים לי אפשרות לעשות אותה אני לא יודע את הטכניקות ואין לי זמן ללמוד אותם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() באמת איזה בן אדם עסוק אתה.
ממתי בכלל בss כל אחד יודע תטכניקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא קשור עד שאני ילמד את הטכניקה לא יהיה לי חדר כושר יותר והמדריכים במילא לא נותנים ואני לא סומך על התכנית הזאת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() נכון
תסמוך על איזה ילד מסכן בן 22 ולא על מאמן עם וותק של 30 שנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כל אחד וההחלטות שלו תשמע אני בחיים לא ראיתי מישהו שמתאמן ss ואני מכיר המון ענקיים פשוט דוד שלי בודי בילדר הוא עושה את כל התרגילים שבss אבל הוא לא עושה את אותה תכנית אצלו זה שונה
ואתה לא תצליחח לשכנע אותי ניסו כבר מלא אני רק מבקש עזרה אז אם אתה יכול לעזור לי תעזור בבקשה. נערך לאחרונה על ידי MaD, 10-11-10 בשעה 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אתה צריך להחליט למי אתה מקשיב למאמנים שלך או למאמנים / מתאמנים שכאן.
אנחנו אומרים שאתה עושה טעות חמורה אם תקשיב להם והם יגידו שאתה עושה טעות חמורה אם תקשיב לנו. תבחר למי להאמין.
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שכחת להוסיף יום לק1ביות אחי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לשאלה שלך: רק כי אתה מתאמן מתחיל חזה-3 תרגילים(10סטים) גב+רגליים-4 תרגילים(12-14 סטים) טרייספ 3 תרגילים (8 סטים) (4-2-2) בייספ 2 תרגילים (6 סטים) כתפיים 3 תרגילים (10 סטים) תקפיד לעשות דדליפט,סקוואט,מיליטרי פרס,בנץ פרס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא חייב להיות ss .. תתמקד במסר שיש בתכנית ss לעלות משקלים ולהתמקד בתרגילים המורכבים [סקוואט,דדליפט,בנץ',פרס,ומתח\בנט אובר] .. אין שום דבר רע בלהוסיף עוד לחיצת חזה בשיפוע או תרגיל או שניים לידיים זה רק יעזור.
תתמקד בלחיצות ומשיכות כבדות וכל מה שקשור לזה.. תכניות כוח המסר שלהם למתאמן מתחיל זה שהדרך הכי טובה להוסיף מסה בסיסית זה להתמקד במורכבים ובעלייה במשקלי עבודה. תעבוד 2 קבוצות שריר באימון קצר וקולע .. אימון מאסיבי עצימות גבוה והביתה לאכול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ומה זה אין לך זמן ללמוד את הטכניקה עם גישה כזו חבל שאתה מתאמן.. שבועיים זה כל מה שאתה צריך כדאי לדעת לעשות סקוואט דדליפט ופרס כמו מלך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחח אתם אפילו לא מודעים לזה אבל כל הפילוסופיה של ss חדרה לכולכם, וכל תכנית שאתם מפרסמים היא ss ערוכה עם כמה פאקים כדי שלא יגידו שזה בדיוק ss |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
מה הם העקרונות של התוכנית שלך? למה גדלים ממנה ? מה היא התדירות של תוספת משקל ולאיזה שיאים הגעת אליהם? בתרגילים הבאים: בנץ' סקואט פרס דדליפט בנט אובר\פאוורקלין\מתח עם משקל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד כשלא היית בתכנון היה ידוע שמורכבים\עבודה כבדה זה דרך הכי טובה לבנות מסה במיוחד למתחילים, אז גם כשאני לא מתווכח איתך אתה לא מרוצה חח אתה חתיכת טיפוס רציני.. תודה אבל לא תודה לא כולם צריכים עזרה מסאבזי1רו. עם בן אדם רוצה להתאמן פיצולים אתם צולבים אותו עשיתם פה משטר, פאקינג נאצים. אני בחיים לא אסכים איתך בכל הנושא הזה אבל כן אני מודה שעזרתם לי לפקוח את העניים, ועוד יותר חיזק אותכם עמית ספיר שאמר שעצמו שהתחיל כפאוור ליפטר והתחיל לאמן ידיים רק ליפני חצי שנה.. אני אף פעם לא שולל כלום אבל תבין קשה לעבוד עם נוער הם רוצים תוצאות ומהר ורוצים להיות בטוחים ב200 אחוז שלא יתבאסו, ועם הבן דוד הס1ס שלהם אמר להם לעשות כפיפת מרפקים ואתה בא ואומר להם ss אז אנשים מתחילים לשלול ונהיה מריבות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם רוצה לגדול , זה באמת חשוב כמה הוא מרים? לא יודע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() באמת שנסחפתם עם הss סה"כ ביקשתי עזרה אל תדחפו לי את הss לפה
חזה-3 תרגילים(10סטים) - בתכנית שהיתה לי עשיתי 4 תרגילים ועשיתי באותו יום גם יד אחורית :o גב+רגליים-4 תרגילים(12-14 סטים)- זה נורמלי אחי לabc טרייספ 3 תרגילים (8 סטים) (4-2-2) - זה גם היה לי בabc בייספ 2 תרגילים (6 סטים) - היה לי 3 תרגילים בabc כתפיים 3 תרגילים (10 סטים) - היה לי ככה בabc |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
אני שואל אותו איך גדלים בתוכנית כזאת מה העקרונות אני יגיד לך את העקרונות של ss\תוכניות כוח\תוכניות חלב ואוראו תקראו לזה איך שאתם רוצים אתה מעלה כל פרק זמן מסויים משקל על המוט(כל אימון, כל שבוע, כל חודש, וכו..) שבעצם משקל על המוט= מאסה ברגע שתשפר את הלחיצות\משיכות שלך הידים שלך יגדלו לפני ss היה לי יד 34~ היום ההקיף יד שלי 40 התחלתי ss לפני 4 חודשים~ מצאתי במחשב שלי תמונה לפני שהתחלתי ss איזה שחיף הייתי חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית חדשה abcd | Herbal | אימונים | 6 | 14-12-09 17:53 |
תכנית abcd | pumba | אימונים | 56 | 16-11-09 15:22 |
תכנית abcd | Snacks | אימונים | 8 | 24-01-09 20:09 |
תכנית גב ל-abcd | freepsider | אימונים | 3 | 16-12-08 11:32 |
אני בונה תכנית אימונים זמנית - כנסו לעזור בבקשה | סוס_יאור | אימונים | 2 | 16-09-07 16:40 |