|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני צריך להראות להם שזה מאושר ע"י משרד הבריאות, זה מאושר?
איפה אני יכול למצוא לזה הוכחה? תודה רבהההה לכול העוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מצטער על הדאבל (אני לא יודע אפילו אם זה אסור פה)
אבל אני ממש צריך תשובה, זה מאושר ע"י משרד הבריאות או לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שזה כן כי אם לא ,אז לא היו מוכרים את זה בבתי מרקחת וכל מיני חנויות טבע,אבל אני לא ב100 % בטוח כי עכשיו בדקתי בשלי ולא רשום על זה כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שזה מאושר, אחרת היה אסור למכור את זה.
רק לא יודע איפה כתוב... תתקשר לחנות ותשאל.
![]() |
#5 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אם אנ'לא טועה יש סטיקר בעברית על כל גיינר שנמכר שיש אישור של משרד הבריאות "באישור משרד הבריאות" בקטן
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מעולה דיברתי עם צוות ישראלבודי והם אמרו שזה מאושר ע"י משרד הבריאות הישראלי והאמריקאי...
יש המלצות לגיינרים? אני 1.82 ושוקל 55 קילו בערך.... (נ.ב אני רגיש ללקטוז)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
אז למה לרוץ ולקנות גיינר ? - אתה לא יכול למצוא לך מה לאכול ? תבין גיינר זה לא פתרון קסם. (ולפי עניות דעתי הוצאה מיותרת למרבית "החדשים" - פשוט תתחיל לאכול) אתה חייב להתחיל לאכול אוכל בריא (בהתאם להמלצות באתר בתור התחלה) והרבה !!!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק מה שהוא אמר, אתם צריכים להבין גיינר זה רק כאשר אתם כבר אוכלים כמויות מטורפות של אוכל ועדיין אתה לא מצליח להגיד לצריכה הקלורית היומית שלך, או כאשר אתה בדרכים הרבה או משהוא בסגנון ואם לך אפשרות לאכול, תקנה לך אבקה חלבון טובה במקום ותתחיל לפמפם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() ידוע ואני לא רץ לדברים שהם לא טבעים אבל אני לא מצליח לעלות במשקל ואני גם לא ממש יכול לתת לזה להתעקב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מחזק את מה שאמרו למעלה, גיינר לא נועד למתחילים אלא ליותר מתקדמים שלא מצליחים לעלות את המדרגה הנוספת במסה. בשנה שנתיים הראשונות בהחלט רצוי להתחיל במסה יותר מתונה, ואם באבקות עסקינן- אז עדיף להתחיל עם אבקת חלבון ולשלב עם תזונה מתאימה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא מצליח כי אתה לא אוכל מספיק, לך לאתר גולינגו, תחשב bmr תכפיל ב1.4 תוסיף 500 וזאת הצריכת קלוריות היומית שלך, רק שתתכונן מעכשיו שזה לא יהיה קל והרבה פעמים בהתחלה תצטרך לדחוף אוכל למרות שאתה מרגיש אתה לא יכול יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
שם המשחק - לגוון ! מצא לך אוכל טעים ואיכותי וגוון כל הזמן
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
העמסת קריאטין במכה? | yogiyogi | תזונה ותוספים | 3 | 23-06-10 14:20 |
רוצה לקנות אבקה בפעם הראשונה! עזרה =] | -אריאל- | תזונה ותוספים | 14 | 14-05-10 14:57 |
אירן -נשגר 11 אלף טילים במכה | dror | פיתוח גוף-כללי | 61 | 21-10-07 02:16 |
אם יצא לי לפספס ארוחה, זה טוב לדחוס 2 במכה? | Fatty | תזונה ותוספים | 9 | 14-03-07 23:42 |