|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש את התנועה כמו בבדליפט הבנתי
אבל שמקפיצים את המוט לכתפיים נראה לי עובד היד קדמית ומה עוד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() קראת את הספר?
אני מתכוון לכתוב בשבועיים הקרובים הודעה על הפאוורקלין, טכניקה, שרירים מעורבים וכו', בטח יהיו כמה עריכות אבל אני מקווה שהיא תהיה נעוצה בסופו של דבר וכולם יוכלו לקרוא המון שרירים מעורבים בתרגיל, יותר מדי מכדי להתחיל לפרט אותם, מעורבים כל השרירים כמובן שמעורבים בדדליפט(שרירי רגליים שמעורבים ברבע סקוואט, זוקפי גב, בטן, יד אחורית, טרפזים...) בחלק של הקפיצה מעורבים המון שרירים גם כמובן, אני אישית מרגיש הכי חזק את הטרפזים למרות ששוב, זה די מטופש לקבוע מה עובד בתרגיל שכולל כ"כ הרבה שרירים
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() השאלה הנכונה היא איזה שרירים לא עובדים בפאוור קלין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שעובדים הרבה שרירים בתרגיל
אבל פשוט רציתי פירוט גם הבייספס עובד נכון? כי אם לא אז באיזה תרגיל בss היד קדמית עובדת הכי הרבה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() יד קדמית תעבוד הכי טוב במתח בסופינציה(תרגיל עזר אם לא עושים פאוורקלין)
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ואם כן עושים פאוור 'קלין אז אין צורך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא רואה שום בעיה בלהוסיף לתכנית כמו ss תרגיל עזר לידיים כמו 3 סטים של לחיצה צרפתית כבדה או בנץ' אחיזה צרה ליד אחורית או כפיפת מרפקים עם מוט ארוך 2-3 סטים.. זה לא עמוס וזה רק יכל לעזור
בקשר לשאלה כשחושבים על זה כמעט כל שריר עובד בפאוור קלין, השאלה כמה חזק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אם אתה רוצה דגש על הידיים אתה יכול לעשות 2-3 סטים לבייספ גג פעמיים בשבוע
בעיקרון היד שלך תגדל בלי תרגילי עזר, אולי לא מהר כמו שהיית נותן לה דגש, אבל היא תגדל בפרופורציה לשאר הגוף וזה מה שיפה בתוכנית, אתה מתחזק בפרופורציה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Power clean vs Hang clean | ofekk | אימונים | 0 | 09-03-10 14:45 |
power clean+SS | meanonimi | פיתוח גוף-כללי | 43 | 12-02-10 08:19 |
שאלות על אימון בבית וגם איזה שרירים עובדים בתרגיל כפיפת מוט קפיץ? | TZAHI10 | אימונים | 3 | 25-03-08 16:52 |
Hang Power Clean | tbm | אימונים | 14 | 27-06-07 03:03 |
טיפוס בחבל - איזה שרירים עובדים? | gps | אימונים | 18 | 20-05-07 01:52 |