|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני בן 13 עוד 3 חודשים 14 ...
הרבה זמן אני מתאמן ואני רוצה להתחיל לקחת אבקת חלבון ... האם זה יכול לפגוע לי בגוף ? או בדרך אחרת ? אומרים לי שזה פוגע בכבד ... זה נכון ? ואפשר גם אמלצות איזה אבקה מומלצת וכו' . תודה רבה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות אחי לא פוגע ולא בטיח תקח במידה שאתה צריך..זה חלבון כמו כל חלבון שיש באוכל זה לא בעיה..
קח סיינטרקס מהחנות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אואוו תודה רבה (: !
אני דיי רזה , אתה חושב שעם אני יקח את זה זה ינפח לי את השרירים [ כמובן עם עבודה מרובה ] ? . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() הכל תלוי במאזן הקלורי היומי שלך. קרא קצת לגבי עליה במסה ותחליט האם אתה צריך אבקת חלבון או גיינר.
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אני ממליץ על whey protein חלבון מי גבינה של optimum
אני משתמש בו והוא פצצה. אתה יכול לקרוא עליו וגם לקנות אותו בלינק שצירפתי בסוף התגובה זה גם יוצא הרבה יותר זול מאשר בארץ ***ושוב פעם תפרסם אתרים מתחרים אתה תעוף*** בהצלחה נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 23-09-10 בשעה 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אנא ממך אל תאמר דברים שאין לך מושג בהם לפני שתפגע באנשים חחחחח הבחור מדבר על זה שהוא מפחד שאבקת חלבון פוגעת בכבד אז המלצת לו את היחידה שדווקא כן נמצאה כפוגעת בדרן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מחקר שהיא פוגעת בכבד?
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי חלבון ואבקת חלבון בפרט | hhphh | תזונה ותוספים | 6 | 29-07-10 17:27 |
שאלה - כמו חלבון יומית וכמות חלבון אחרי אימון | North | תזונה ותוספים | 3 | 05-07-10 22:02 |
שאלה בקשר לאבקת חלבון | OphirRam | תזונה ותוספים | 7 | 19-10-09 19:30 |
שאלה| אבקת חלבון | leonidis | תזונה ותוספים | 2 | 31-07-08 00:23 |
שאלה+עזרה| שאלה בקשר לאבקות חלבון ועזרה בלייב.. | dani571 | תזונה ותוספים | 2 | 30-05-08 23:35 |