|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: Computers
חדר כושר: אגו
|
![]() שנתיים וחצי לא התאמנתי ולאחרונה חזרתי.
אני רוצה להתחיל לקחת קריאטין וחלבון. את החלבון אני מתכוון לקחת לאחר האימון. השאלה שלי לגבי קריאטין, איך כדאי לקחת אותו ? האם לאחר האימון עם החלבון ? האם גם לפני האימון ? ובכלל, איך מומלץ לקחת אותו ? תודה, דורון |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הקריאטין משמש לטעינת מאגרי האנרגיה של השריר (הatp האנרגיה הזמינה של הגוף) תוך כדי ביצוע פעילות גופנית ולאורך היום.
משמע, כל פעילות גופנית שאנו מבצעים, החל מריצה ועד לשינה מתבצעות בעזרת מולקולות הקראיטין. כתוצאה מכך, קריאטין דוחה עייפות שרירים וע"י כך מאפשר אימון עצים וחזק יותר וארוך יותר. בנוסף, מחקרים בנושא הוכיחו, כי תיסוף קריאטין לתפריט היומי (בגלל הסיבות לעיל) יעזור לניצול טוב יותר של כוח השריר, המעניק סיבולת, כח עמידה, עוצמה רבה יותר ופחות עייפות שריר. זה מה שכתוב בדף המוצר באתר פה, ולפי מה שאני יודע על קריאטין זה פשוט נותן עוד אנרגיה ולוקחים את זה בדר"כ בזמן האימון בשביל להרים יותר ובשביל לעשות אימונים ארוכים יותר משעה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שילוב קריאטין לאחר פציעה | mosheu | תזונה ותוספים | 4 | 01-08-10 23:46 |
האם מומלץ לקחת שייק חלבון לאחר אימון באימון למטרת הרזיה? | hag | תזונה ותוספים | 2 | 01-08-10 08:32 |
לאחר שגופי לא קלט את הקריאטין האם ללכת על הוואסיב | blackbimer | תזונה ותוספים | 7 | 05-06-08 18:24 |
עזרה לאחר שימוש בקריאטין ? | שחר | תזונה ותוספים | 4 | 05-12-07 16:19 |
קריאטין ואבקת חלבון לאחר אימון | roysht | תזונה ותוספים | 5 | 16-07-07 15:48 |