|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
קניתי אבקת חלבון של ultimate nutrition ואני צריך עזרה בנוגע לצורת הצריכה שלה. מנה אחת היא 250 גרם, כף אחת היא 125 גרם (2 כפות = מנה). האם אני צריך לקחת מנה אחת אחרי אימון? (2 כפות) או חצי מנה אחרי אימון? (כף אחת) ומה בנוגע ללפני השינה? הםא צריך לקחת מנה אחת לפני השינה? או חצי מנה לפני השינה? תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() *גיינר, לא אבקת חלבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לוקחים מתי שבא לך.....
זה במקום אוכל.....אין חשיבות לתזמון הכי נוח זה אחרי אימון
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. שאלתי מה הכמות המומלצת, המדריך אמר לי להתחיל במנה אחת ביום שמתפצלת לחצי מנה אחרי אימון וחצי מנה בלילה, ואחר כך להעלות ל-2 מנות ביום, שמתפצלות למנה אחרי אימון ומנה בלילה... אז כדאי לעשות ככה או להתחיל ישר ב-2 מנות ביום? נערך לאחרונה על ידי FamilyGuy, 01-08-10 בשעה 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים? אני צריך תשובה די דחוף....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשלב את זה איך שנוח לך עם התפריט היומי.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכמות שאני לוקח לא בהכרח תואמת למה שאתה צריך.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() שמע,במנה אחת סתם נגיד דוגמא יש 1000 קלוריות סבבה? התפריט שלך צריך להגיע ל3500 קלוריות (נגיד סתם בשביל הדוגמא),ואתה צורך 3000 קלוריות מכל הארוחות שלך. אם כך,אז תספיק לך חצי מנה. הכל בהתאם לתפריט,כמו שסיאמו אמר.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה שרשום ע"ג האריזה זה המלצה בלבד.
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() שילוב אבקת גיינר באה להוסיף קלוריות לתפריט ממקורטעים או איכותי(בהתאם לדרישות של האדם).
בעיקרון,במסה,הגיינר יתן קלוריות נוספות על התפריט או חלופיות ואופן השימוש בו,תלוי במתאמן בתפריט היומי שלו וברצונות שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| צריך עזרה בנוגע להרזיה וחיטוב | nike | אימונים | 3 | 08-12-09 15:26 |
עזרה| צריך עזרה מאנשים פה בבקשה נמאס לי כבר להכשל | nike | אימונים | 18 | 11-04-09 16:35 |
צריך עזרה ! צריך patch לcall of duty 4 שעובד | סוליקו | פיתוח גוף-כללי | 3 | 28-12-07 00:43 |
ועדה רפואית(צו התייצבות שני), צריך להתייצב היום ואני צריך עזרה. | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 15 | 25-07-07 15:34 |
עזרה| צריך עזרה במינון של קריאטין בכדורים | TOPACK121 | תזונה ותוספים | 11 | 08-05-07 19:43 |