|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו יכול להביא לי מאכלים שלא צריכים מקרר ומכילים כמות מספיקה של חלבון עם כמה שפחות קלוריות ושומן?
ולא טונה וסרדינים בבקשה... אני פשוט מאוד בצבא ואני צריך להביא לעצמי דברים לאחרי אימון וטונה יותר מידי זה לא בריא וסרדינים... אני מרגיש כאילו פתחו לי מנת קרב באמצע היום... רוצה לגוון (: תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שייק...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() חטיפי חלבון, אבקת חלבון
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אהה שכחתי לציין גם שאני לא רוצה תוספי תזונה וכאלה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אין לך גישה לעוף/ כל בשר אחר
בעיקרון זה או דגים או בשר או מוצרי חלב תעשה כמו סחבק, סחוב כמויות של קוטג', שים בדלי עם קרח, מחזיק מעמד טוב... מצטער לבאס אבל בצבא אי אפשר לשמור על כושר כמו שצריך(אלא אם כן אתה ביחידה מובחרת ומפנקים אותך), אני לא הצלחתי והייתי מבלה במטבח כל יומיים לסחוב אוכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
להתחיל לסחוב קרח ודברים מהמבטח זה סיפור כבר עדיף לי להשאר עם 2 טונה בשבוע וכל השאר סרדינין הצבא זה בכלל זין עליתי 10 קילו בצבא ועד עכשיו הצלחתי להוריד בחזרה רק 5 אין מה לעשות כמו שאמרת זה לא משנה שאני בקרבי כל עוד זו לא סיירת זה קשה לשמור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא טונה,
לא סרדינים, לא תוספים. לא ניתן לעזור.
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
תסיים צבא תכנס לכושר על כמו כולם אני תמיד מקנא באנשים שהשקיעו לפני צבא והגיעו לדובדבן/סיירת כי אחרי המסלול אתה מלך, עושה את הפעילות שלך ושאר היום על חצי ב' משחק סטריפ פוקר עם המש"קית ת"ש אני זוכר שבצבא היינו מוצאים 80 וריאציות לטונה מהמנת קרב, טונה עם צ'ילי מתוק(מעיף אותך באוויר), טונה בלי כלום, טונה עם תירס(תענוג), טונה שרופה(שם נייר טואלט בטונה, לא מרוקן ת'שמן ושורף 10 דקות), טונה עם קטשופ... זה מה יש נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 10-07-10 בשעה 00:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אחרי שאמא שלי לא רצתה שאתגייס לקרבי ורבתי איתה והבנתי שאהיה ג'ובניק מסריח ביקשתי להיות טבח כדי לאכול המון ולהתאמן וזהו ככה אפשר לשמור על שגרת אימונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: גובניק שמן =)
חדר כושר: הולמס פליס
|
![]() אחי קח שיבולת שועל איתך ואתה יכול לעשות עם זה אחלה דברים זה מה חברים שלי שהתגייסו כבר עושים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() קלמארי מיובש
70 גרם חלבון ל100 גרם מוצר תשתוף אותו לפני השימוש ככה תוריד קצת מכמות המלח שיש עליו (כי יש מלא) יש בטיב טעם
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קבנוס חח 20 גרם חלבון 20 % שומן 5 פחמימה
![]() |
#13 |
|
![]() לא ממליץ לאכול הרבה קבנוס לא הכי בריא
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריכים תרגילים טובים לאמות... | Antonyx | אימונים | 6 | 16-07-08 15:56 |
מה בעצם צריכים לעשות בחיטוב? | DarkLight | תזונה ותוספים | 2 | 04-06-08 20:31 |
אם הייתם צריכים לרקוד עם מישהי יפה ביציאה אחת.. | Ja Rule | פיתוח גוף-כללי | 40 | 09-03-08 21:12 |
כל מה שאתם צריכים במכשיר אחד | Krazy-Hawk | פיתוח גוף-כללי | 9 | 08-02-07 12:49 |