|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קיים דבר כזה? פציעה שלא עוברת מתישהו?
או שכל פציעה בסופו של דבר נעלמת? תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: משקל שיא 73
עוסק ב:: A
חדר כושר: A
|
![]() ציטוט:
יש ועוד איך, הכל התלוי בחומרת הפציעה ברגע שיש נזק לרקמות וחלקן הופכות לרקמות מתות ולא משתקמות נוצרת תנועת פיצוי בתרגיל שבו נפצעת וכך הגוף מסתגל לשינוי.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל, מה שנאמר פה הוא קצת דרמטי
יש פציעות שהפגיעה היא כ"כ משמעותית שלא תאפשר כנראה חזרה לאותן רמות שהספורטאי היה בהן קודם ולכן ספורטאים רבים יעדיפו לפרוש יש פציעות שיהיו מטרד אבל אפשר יהיה לסחוב איתן גם בהמשך יש ספורטאים שנעלמים מהמפה למשך שנתיים עד שמצליחים להתגבר על הפציעה ברוב המקרים אלה לא פציעות שמלוות אותך לכל החיים אלא רק בפעילות ספורטיבית שמגרה את האיזור הפגוע איפה הפציעה שלך? כמה זמן היא כבר נמשכת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקרה שלי אני מסתפק בבריאות בלבד. הבעיה היא שביום ביום זה מאוד מפריע.. פציעה במרפק בערך שנה מלחיצה צרפתית.(מרפק אחד) פציעה בברך-8-9 חודשים כתוצאה מסקוואט שגוי ששחק שככל הנראה שחק את הסחוס. (רק ברך אחת) ניסיתי כ"כ הרבה כדורים ללא הטבה...אני כבר מפחד מכל הכדורים האלה.. באמת לא יודע מה לעשות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שחיקת סחוס מסקוואט פעם אחת? נראה כל כך לא רציונלי
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא ילווה אותך כל החיים.
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
אבל התשובה בעקרון היא כן. כאבי גב למשל (אם זו כוונתך בפציעה) יכולים להיות כרוניים וכך גם כאבי מפרקים. על איזו פציעה אתה שואל?
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי הגיוני ששחקת את הסחוס ב-2 אימונים...
מה עשית על מנת להשתקם חוץ מלדחוף כדורים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
היו לי משחות,כדורים ומנוחה..זהו (זה מה שהאורטופד אמר לי לעשות) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא כל כאב הוא פציעה
בלי קשר, כדורים\משחות\זריקות רק "מכבות את השריפה" על מנת להשתקם ולחזור לפעילות יש לעשות עוד הרבה דברים בכללם פיזיותרפיה\עבודה עם מעסה\תרגילי חיזוק ושיקום וכמובן חשוב לעלות על המקור לבעיה ולפעול לשינוי הדפוס שהביא לפציעה מלכתחילה, אחרת היא עלולה לחזור שוב אני לא מבין גדול בבעיות ברך או מרפק אבל אני מאמין שאפשר בעזרת תרפיה מנואלית(=עבודה עם מעסה טוב\פיזיותרפיסט טוב עם דגש גדול על המילה טוב) להשתקם מהפציעות שלך(עדיין לא אמרת מה האבחנה , הבנתי שכואב לך שם בזמן פעילות אבל יכולות להיות הרבה סיבות לכך) לא הייתי מתבאס כ"כ מהר והייתי מנסה את כל האפיקים הנ"ל לפני שאתה מתייאש, תאמין לי שאנשים חזרו וחוזרים מפציעות יותר רציניות |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
צור איתי קשר במייל ואנסה לעזור. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#14 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מחכה קודם להחלים כדי שאני אוכל להשתקם,ניסיתי לחזור להתאמן כי חשבתי שזה אולי יעזור אבל הכאבים רק התגברו..הברך אני בקושי יכול ללכת איתה והיד כל כך תפוסה לי,האורטופד אומר שזה דלקת..אם אני מותח את היד המרפק תפוס לי כזה,קשה להסביר את זה. ציטוט:
תודה |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() חשוב מאוד להבין את מקור הבעיה בשביל לנסות לפתור אותה..
ישנן פעמים שרופאים, פיזיותרפיסטים או מטפלים אחרים "ננעלים" על כיוון טיפולי מסויים מבלי לראות את התמונה הכוללת ולנסות למצוא את מקור הבעיה האמיתי. טיפולי פיזיותרפיה הם עולם ומלואו ויכולים לתת מענה למגוון רחב של בעיות. תהיה עימי בקשר באם תרצה פירוט על הנושא.. עופר צחר
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
ואלוהים יודע שרוב החולים ה "אורטופדיים" שלי הופנו לפיזיותרפיה. אבל מכאן לא ניתן להגיד שפיזיותרפיסט הוא תחליף לרופא. אבישב יצר איתי קשר במייל וניסינו גם כיוון לא קונבנציונלי, מאחר וגם רופא וגם פיזיותרפיסט לא עזרו. אני מאמין שהוא יצא מזה בסוף כמו גדול.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מן "פציעה" מוזרה באיזו הכתף (יש תמונה) | mag707 | פציעות ספורט | 6 | 28-03-10 16:05 |
שלום ד"ר , פציעה ממושכת. | bojank | פציעות ספורט | 4 | 12-11-08 07:54 |
אם בית"ר עוברת את ויסלה מחכה לה ברסה :d | snirzaharonz | פיתוח גוף-כללי | 4 | 01-08-08 16:54 |
מיואש..פציעה במרפק ובכתפיים שלא עוברת | idof111 | פציעות ספורט | 6 | 10-02-08 22:56 |
פציעה בחזה שלא עוברת | Playa | פציעות ספורט | 6 | 21-01-08 17:43 |