|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() שמעו,אני מתאמן כבר 8 חודשים רצוף ולא יכול להפסיק. אבל אתם יודעים,פה ושם כאבים בברכיים,כאבים בגב,שרירים תפוסים... ושמעתי איפשהו שצריך כל 4 חודשים לקחת שבוע חופש. השאלה היא אם זה יעזור לי להרים יותר או להתאושש מהר יותר אם אני אנוח שבוע ואחזור להפציץ? או שזה חיוני בכלל?( כי אין לי בעיה להמשיך להתאמן,אבל אם זה יעזור לי וזה מומלץ אני יעשה.)
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קח אחי, קח ותתפנק. אתה תחזור יותר חזק ויותר מפוקס.
רק תשמור את התזונה בגבולות הסביר ויהיה טוב
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני למשל אם יש לי חודש של אימונים קשים ומאסיבים אני לוקח איזה 3-4 ימים של חופש .. לא קורה כלום.
רק יעשה לך טוב. רק תשמור על התזונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אחים :d
רק שאלה אחת,לשמור על מאזן חיובי או שנטראלי?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף קצת חיובי. דווקא מתפתחים בתקופות האלה, שתדע.
בדרך כלל זה אמור להיות חופש של שבוע אחרי כל 4 חודשים של אימונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() אז אני יעשה עכשיו שבוע אחרי 8 חודשים,בטח הגוף ירגיש טוב. מתפתחים? וואלה סבבה. אני אתחיל שבוע לא זה,הבא כי זה מתאים לי יופי. תודה רבה אנשים
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן,אחרי 8 חודשים כדאי לקחת איזה שבוע מנוחה,יעשה לך רק טוב. תשאר בחיובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה לא חכם בכלל להתאמן 8 חודשים רצופים במקסימום אינטנסיביות, זה לא מפתיע שיש לך כאבים בכל הגוף
בשביל זה יש דילואד, זה יותר שימושי מלא להתאמן בכלל, והוא צריך לקרות כל 6-8 שבועות תעבוד עם 80% ממשקלי העבודה בכל הסטים למשך שבוע, או תוריד חצי מהסה"כ של הסטים באימון עם משקלי עבודה רגילים למשך שבוע
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה גם לא חכם לא לתת לי לאכול כמו שאמורים במסה וזה גם לא חכם לא לתת לי לעשות ss עם בנאדם שיוכל להסביר לי אם אני עושה טעויות בשטח. ושאני אומר "לא לתת לי לעשות סקוואט ודדליפט" זה אומר שאין אחד פה באזור שיכול ללמד אותי,או שילמד אותי. ולא נותנים לי לאכול כמו שאמורים במסה,כי אמא אומרת "אל תאכל יותר מדיי מזה" אז אני אוכל מזה "גם לא יותר מדיי מזה". מזה שווה שאחד ההורים מרוויח 50 אלף שקל בחודש,לא משתמש בזה ואז לא עוזרים לי לקנות מספיק אוכל? ולעשות ss עם בנאדם שיוכל להגיד לי רק אם אני מבצע את זה נכון פעם אחת,זה כי המאמנים הבני ***** האלה פעם אחרונה שניסיתי לעשות דדליפט רצו להעיף אותי מהמכון. אין מה לעשות... בכלל שהתחלתי להתאמן במכון,המאמן לא אמר לי כמה ימים לבוא,מה לאכול... כלום. כעבור חודשיים הבנתי הכל לבד. לעבוד עם 80% מהמשקל שלי? זה כלום משקל,אני לא ארגיש בכלל. כדאי לעשות את זה? להוריד חצי מהסטים? ניראלי יותר הגיוני. אני אנסה. זה עדיף על ה80%? ואם אני כבר שואל,אם אני מתכוון להתחיל ss (אנסה לפחות),אז כדאי לקנות חגורת גב? ואם כן מאיזה סוג?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חופשה באירלנד | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 14 | 27-12-07 15:37 |
חופשה בסיני | ROSH KILLER | פיתוח גוף-כללי | 2 | 14-08-07 12:45 |
חופשה בטבריה | trx--->sus | פיתוח גוף-כללי | 10 | 14-08-07 12:39 |
חופשה באיים המלדביים | Gil-G | פיתוח גוף-כללי | 3 | 09-08-07 01:31 |